powered by

Ο Μιχάλης Σαρρής νέος πρόεδρος της AstroBank

Ο κ. Μιχάλης Σαρρής, πρώην υπουργός Οικονομικών, αναλαμβάνει την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της AstroBank. Ο κ. Σαρρής διαδέχεται τον Δρ. Shadi Karam, o οποίος διετέλεσε πρόεδρος της AstroBank για πέντε χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2017. 

Η AstroBank κατά την τελευταία πενταετία εδραιώθηκε στην κυπριακή αγορά μέσω σημαντικής αύξησης των κεφαλαίων της, της τάξης των €150 εκ., διεύρυνσης της παρουσίας της με την εξαγορά της τέως USB και της συστηματικής παροχής χρηματοδοτήσεων και ευέλικτων προϊόντων.

Διαβάστε ακόμη: 

Ικανοποίηση στο επιχειρείν για ταχύτερες τραπεζικές εργασίες

Αυτές είναι οι καφετέριες και τα εστιατόρια που ανακοίνωσαν λουκέτο

ERA Apollon: Δυναμικό comeback για το πολυκατάστημα της Λεμεσού

Νέο concept καταφθάνει στη Μακαρίου (pics)

Ο κ. Σαρρής, οικονομολόγος εγνωσμένου κύρους, εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της AstroBank τον Μάϊο του 2021 και φέρνει μαζί του σημαντική τραπεζική και οικονομική εμπειρία, έχοντας διατελέσει, μεταξύ άλλων, ανώτατο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας και Υπουργός Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας την περίοδο 2005-2008.

Ο Δρ. Karam συνεισέφερε στην Τράπεζα τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία του και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της στρατηγικής σκέψης και του μελλοντικού οράματός της. Το Διοικητικό Συμβούλιο της AstroBank θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόψυχα τον Δρ. Shadi Karam για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Τράπεζας καθ' όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης πενταετούς του θητείας.

Δειτε Επισης

Το επικρατέστερο σενάριο...Αφήνει σταθερά μετά από οκτώ μειώσεις τα επιτόκια την Πέμπτη η ΕΚΤ
CFA Society Cyprus: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κουρούγιαννη-Η κοινή δήλωση των μελών
Η ΕΚΤ ίσως τερματίσει το QE τον Δεκέμβριο και όχι τον Σεπτέμβριο-Πώς θα αντιδράσουν οι αγορές
Νέες προθεσμιακές καταθέσεις από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)-Η διάρκεια και το επιτόκια
Θωρακισμένο το χρηματοοικονομικό σύστημα, αλλά απαιτείται εγρήγορση-Παραμένει ανθεκτική η κυπριακή οικονομία
Οριακή μείωση στο δείκτη ΜΕΧ και αύξηση κάλυψης με προβλέψεις στο τέλος Μαρτίου
Μειωμένη κατά €82 εκατ. η κερδοφορία των τραπεζών το πρώτο τρίμηνο-Αυξημένα κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία
Διαγωνισμός σχεδίου της ΕΚΤ για μελλοντικά τραπεζογραμμάτια ευρώ...Τα πιθανά θέματα και σε ποιους απευθύνεται
Κάτω από 4% το ποσοστό της Wellington στην Τράπεζα Κύπρου
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Καθοριστικό βήμα ο νόμος για τους εγκλωβισμένους αγοραστές