Powered by

Λουκέτο για δύο μπαρ στην Πάφο που παραβίαζαν τα διατάγματα

Υποθέσεις παραβάσεων των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για την Λοιμοκάθαρση σχετικά με τα κέντρα εστίασης και έκδοση απαγορευτικών διαταγμάτων λειτουργίας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον διαχειριστών δύο υποστατικών στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 4.12.21 μέσα στα πλαίσια ελέγχου που διενεργεί η αστυνομική διεύθυνση Πάφου για πρόληψη της εξάπλωσης του Covid- 19, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου κατήγγειλαν τους διαχειριστές δύο υποστατικών για παραβάσεις των διαταγμάτων του Υπουργού Υγείας και των συναφών πρωτοκόλλων για τους χώρους εστίασης.

Πρόκειται για δύο μπαρ, εκ των οποίων, όπως είπε ο κ. Ιωάννου, εναντίον του ενός διαχειριστή καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση που ορίστηκε στις 14.2.22. Ακολούθως στις 8.12.21 εξασφαλίστηκε σε βάρος του ιδιοκτήτη μετά από μονομερή αίτηση του αστυνομικού ανακριτή του ΤΑΕ Πάφου δικαστικό  διάταγμα αναστολής λειτουργίας του υποστατικού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, δηλαδή στις 14.2.22. Το διάταγμα ορίστηκε επιστρεπτέο για τις 15.12.21

Σε βάρος του δεύτερου διαχειριστή καταχωρήθηκε ποινική υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, η οποία ορίστηκε για επίδοση στις 14.2.22. Ακολούθως στις 7.12.21 εξασφαλίστηκε σε βάρος του ιδιοκτήτη υποστατικού μετά από μονομερή αίτηση αστυνομικού ανακριτή του ΤΑΕ Πάφου δικαστικό διάταγμα αναστολής λειτουργίας του υποστατικού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Το διάταγμα ορίστηκε επιστρεπτέο για τις 16.12.21.

Καταβάλλεται προσπάθεια για εντοπισμό και επίδοση των διαταγμάτων των κατηγορητηρίων από μέλη της ΑΔΕ Πάφου. Οι έλεγχοι είπε ο κ. Ιωάννου στα διάφορα υποστατικά θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Δειτε Επισης

Πάμε Τρόοδος 2: Αναδείχθηκαν και φέτος οι μικρές κυπριακές επιχειρήσεις-Ικανοποίηση Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη(pics)
Πλησιάζουν το 50% οι ανακλήσεις για Takata-«Ανέβασαν ρυθμούς τους τελευταίους δύο μήνες οι αντιπροσωπείες»
Α. Μουζουρίδης: Το οικονομικό αποτύπωμα του FIBA EuroBasket και η μοναδική ευκαιρία για τον ξενοδοχειακό τομέα
Παραδοχή Αλέξη Βαφεάδη... Θα εξαντληθεί πολύ νωρίς το κονδύλι του νέου σχεδίου για την ηλεκτροκίνηση
Μαρίνος Γιαλελή: Το οινοποιείο στον Κάθηκα, η σχέση με το κρασί και η νέα ετικέτα διά χειρός Νικόλα Λαδόμματου(pics)
Ευαγγελία Ηλιάδου: Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και ο στόχος της Pafilia για το Minthis Music Festival
Έτσι κτίζονται κορυφαίες επωνυμίες…H τέχνη του brand-building και πώς επιτυγχάνεται το δέσιμο της μάρκας με το κοινό
Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025