powered by

Η EY Κύπρου υιοθετεί υβριδικό μοντέλο εργασίας

Η EY ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην καθιέρωση ενός υβριδικού μοντέλου εργασίας, σύμφωνα με τη πάγια εταιρική της κουλτούρα ευέλικτης εργασίας, που έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια, και πριν την πανδημία.

Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, και με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις κυβερνητικές οδηγίες, η EY είχε ενθαρρύνει τους ανθρώπους της να εργάζονται από το σπίτι, παρότι τα γραφεία της παρέμειναν ανοιχτά για όσους έπρεπε να εργαστούν από το γραφείο.

Καθώς η ζωή επιστρέφει σταδιακά στο «φυσιολογικό» με την πλειοψηφία του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί και έναν χαμηλό αριθμό θετικών κρουσμάτων COVID-19, η EY προχωρά στην καθιέρωση ενός υβριδικού μοντέλου εργασίας. Έτσι, από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, η EY συνιστά στους ανθρώπους της να επισκέπτονται, είτε τα γραφεία της είτε τα γραφεία των πελατών της, τουλάχιστον δύο ημέρες την εβδομάδα, τηρώντας πάντα τις τρέχουσες απαιτήσεις ως προς τις αποστάσεις ασφαλείας.

Το νέο, ευέλικτο και χωρίς αποκλεισμούς υβριδικό μοντέλο εργασίας έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τις προτιμήσεις των ανθρώπων της EY, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις εξελισσόμενες επιχειρησιακές ανάγκες ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου κόσμου εργασίας. Ενθαρρύνει τη ομαδικότητα και την ευελιξία και θα συμβάλει στην εξασφάλιση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών. Οι λειτουργικές πτυχές αυτού του νέου μοντέλου εργασίας θα βελτιστοποιηθούν τους επόμενους μήνες, με βάση τα σχόλια των ανθρώπων και των πελατών της EY, για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ της εργασίας στο γραφείο, στις εγκαταστάσεις των πελατών και στο σπίτι.

Σχολιάζοντας την εισαγωγή του νέου υβριδικού μοντέλου εργασίας, ο Ronald Attard, Country Managing Partner της EY Κύπρου, δήλωσε: «Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στην καρδιά όλων όσων κάνουμε. Η δύναμή μας και η ηγετική μας θέση στην αγορά βασίζονται στους ανθρώπους μας και πιστεύουμε ότι αυτό το νέο μοντέλο θα επιτρέψει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για εμάς και τους πελάτες μας. Στην EY, έχουμε προωθήσει την ευέλικτη εργασία για πολλά χρόνια πριν από τον COVID-19 και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτό βασίζεται σε μια κουλτούρα εμπιστοσύνης προς τους ανθρώπους μας. Η πανδημία ανέδειξε με σαφή τρόπο τα πλεονεκτήματα της ευελιξίας και είναι πλέον καιρός να οικοδομήσουμε μια νέα εργασιακή πραγματικότητα, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από τον κόσμο πριν και μετά τον COVID-19, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια, ενώ μεγιστοποιούμε τα οφέλη για τους ανθρώπους και τους πελάτες μας».

Δειτε Επισης

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στήριξε την πρώτη πλήρως προσβάσιμη κατασκήνωση νέων ως χρυσός χορηγός
IC Foundation από τον Andrew Budzinski...Ο λόγος ίδρυσης μη κερδοσκοπικού οργανισμού από τον ιδιοκτήτη της IC Markets
Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Νίκου Ιωάννου-«Δήλωνε πάντα παρών στα καλέσματα της πατρίδας»
Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου: Από τους πιο φωτεινούς φάρους της κυπριακής ιατρικής κοινότητας ο Νίκος Ιωάννου
Laure Jolibois: Πώς είναι το διαφημιστικό γραφείο του μέλλοντος
Σταυριάνα Ναθανήλ: Γιατί η μάχη για την ανάπτυξη δεν κερδίζεται με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς
Περικλής Έλληνας: Το ΑΙ αλλάζει ριζικά τον τρόπο που σχεδιάζουμε, αναλύουμε και υλοποιούμε
Ορέστης Μιχαήλ: Η νέα τάξη πραγμάτων στο… χάος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Το μιντιακό οικοσύστημα της Κύπρου σε νέα…συχνότητα-Οι ηγέτες του χώρου αποτυπώνουν ευκρινώς την εικόνα
Το Ναυτιλιακό Επιμελητήριο χαιρετίζει έναρξη σύμβασης για ανακύκλωση πλοίων