Powered by

Ένα σοκολατένιο ταξίδι στο Colors Cafe του Four Seasons

Ευφάνταστα αριστουργήματα με συνδυασμούς από τις εκλεκτότερες ποικιλίες σοκολάτας απ’ όλο τον κόσμο, μοναδικά ροφήματα, βελούδινες υφές και πανδαισία γεύσεωνμας επιφυλάσσει από τις 12 έως τις 21 Νοεμβρίου, στη διάρκεια της Εβδομάδας Σοκολάτας, το Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons.

Σε ένα λαμπερό event με θέα την εντυπωσιακή πισίνα του Four Seasons και την καταγάλανη θάλασσα, οι Εκπρόσωποι των ΜΜΕ περιπλανήθηκαν πρώτοι, στο γλυκό ταξίδι του Colors Café, ανακάλυψαν τα καλά κρυμμένα μυστικά της σοκολάτας και απόλαυσαν το πιο λαχταριστό μενού με εμπνευσμένες δημιουργίες του Pastry Chef Δημήτρη Χατζηγιάννη και της ομάδας του.

H γευστική εμπειρία άρχισε με το μεθυστικό ιταλικό κρασί – καλωσόρισμα Scavi & Ray Al Cioccolata με αρωματικό χαρακτήρα ψημένων κόκκινων φρούτων, μαύρου κερασιού, δαμάσκηνου, απαλή βανίλια και γεύση σοκολάτας.
 

  

  

Οι ακαταμάχητες γαλλικές verrines σε ένα συνδυασμό «στρώσεων» από διάφορες υφές, χρώματα και γεύσεις συνεπήραν τους προσκεκλημένους… οι οποίοι απόλαυσαν μεταξύ άλλων την εκλεπτυσμένη “Red Fruit Inspiration” με κρέμα σοκολάτας βατόμουρο και κόκκινα φρούτα, την εξαιρετική “Guanaja” με 70% κρέμα σοκολάτας κακάο, βανίλια Μαδαγασκάρης, Creme brulee και μπισκότο με κακάο, αλλά και την μοναδική “Brazil” με λαχταριστή Ganache σοκολάτας, καραμελωμένες μπανάνες και κρέμα με γεύση καφέ.

 

  

  

Γαστρονομική έκπληξη αποτέλεσε για τους προσκεκλημένους η σύγχρονη εκδοχή υπέροχων κλασσικών γλυκών, όπως το “Azelia”, εκλέρ σοκολάτας με κρέμα καραμέλας και πραλίνα φουντουκιού, το “Swiss Roll” με κρέμα λευκής σοκολάτας, ζελέ φρούτων του δάσους και μπισκότο βανίλιας joconda, καθώς και το Sacher, με μπισκότο σοκολάτας, μαρμελάδα βερίκοκο και γλάσο μαύρης σοκολάτας.

 

  

  

Το συναρπαστικό ταξίδι στη γευστική απόλαυση συνεχίστηκε με αρωματική ζεστή σοκολάτα σε αξεπέραστους συνδυασμούς και signature πραλινάκια που ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο και ξυπνούν το πάθος για σοκολάτα.

 

  

 

 

Η γλυκιά παλέτα των γεύσεων ολοκληρώθηκε με την ευκαιρία που προσέφερε το Colors Café στους προσκεκλημένους να πειραματιστούν, φτιάχνοντας τη δική τους δημιουργία με γλυκιά, πικρή, γάλακτος, μαύρη ή λευκή σοκολάτα, σε συνδυασμό με υπέροχα υλικά, από την ελίτ των πρώτων υλών.

Δειτε Επισης

Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Ξεκινά απευθείας πτήσεις και από το αεροδρόμιο Πάφου η Wizz Air-Προορισμός το Γερεβάν
Σημαντικές διακρίσεις για το City of Dreams Mediterranean στα MUSE Hotel Awards 2025
Σημαντική διάκριση για την Louis Travel Ltd-Έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση Green Offices
Νέα Υόρκη: Οι πολιτικές Τραμπ διώχνουν τους τουρίστες-Πτωτική αναθεώρηση στις προβλέψεις
Leptos Calypso Hotels: Ανεβασμένοι τζίροι, προσέλκυση νέων αγορών και απόδοση των ανακαινίσεων
Κερδίστε μία αξέχαστη εμπειρία στο πολυτελές Azia Resort and Spa
Check out Κίκη Χριστοδουλίδη από το «Ρόδον»-Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Ευρώπη απειλεί με δασμούς στην Boeing εάν αποτύχουν οι συνομιλίες με ΗΠΑ
«Ρόδον»: Διορισμοί Balram Chainrai, Arun Kumar Jairam και Χρίστου Νεοκλέους στο Δ.Σ.-Τρεις προσθήκες και τρεις αποχωρήσεις