Powered by

Olio Restaurant: Γεύσεις Μεσογειακής γαστρονομίας

Το Olio βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας στην οδό Στασικράτους 26. Το εστιατόριο μας εμπνέεται από τη Mεσογειακή γαστρονομική κληρονομιά της μαγειρικής στα κάρβουνα και το λάδι ελιάς που χρησιμοποιείται σε όλα μας τα πιάτα. Τα πιάτα μας δημιουργούνται από υψηλής ποιότητας καυσόξυλα και τα καλύτερα υλικά του νησιού και εξέχουσες φάρμες από όλο τον κόσμο.

  

Ο executive σεφ Νίκος Ψηλός μαζί με τον Head Chef μας Κώστα Δολιανίτη συνδύασαν την κλασική και σύγχρονη κουζίνα και δημιούργησαν ένα μενού με πλούσια παλέτα γεύσεων καλύπτοντας μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες της Μεσογειακής κουζίνας, και όλα τα γούστα. Η φιλοσοφία του Olio είναι οι πελάτες μας να μοιράζονται, να γεύονται και να απολαμβάνουν τα υψηλής ποιότητας πιάτα τους.

Το κεντρικό menu του εστιατορίου και τα πιάτα ημέρας περιλαμβάνουν τα πιο φρέσκα διαθέσιμα υλικά, ακολουθώντας τις εποχές της συγκομιδής αλλά και τη δημιουργικότητα των σεφ μας. Το περιβάλλον του καταστήματος παρέχει ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με απαλό φωτισμό, ιδανικό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, τόσο στον κυρίως χώρο οσο και στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο, Βεράντα.

 

 

Το κεντρικό μπαρ προσφέρει ποικιλία από signature cocktails, κρασιά και premium ποτά για πριν ή μετά το γεύμα. Ο χώρος είναι ιδανικός για εταιρικές ή ιδιωτικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά γεύματα και για όσους θέλουν να ζήσουν την εκπληκτική εμπειρία του εστιατορίου Olio. Στη Βεράντα του Olio μπορείτε να απολαύσετε τον απογευματινό σας καφέ,ποτό, γλυκό και το bar bites menu συνοδευόμενο από τη θέα της πλατείας και τη ζεστή ατμόσφαιρα που προσφέρει το εστιατόριο μας.

Το ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου είναι:

Τρίτη-Παρασκευή: 17:30 - 01:00

Σάββατο: 10:00 - 01:30

Κυριακή: 10:00 - 20:00

Για κρατήσεις μεσημεριανού και δείπνου πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 22424270.

Δειτε Επισης

Πράσινο για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία από ΣΤΕΚ-Ενημερώνεται ο υπουργός Εργασίας
Στο 84,29% το ποσοστό συμμετοχής της E.V.H. Investments στο μετοχικό κεφάλαιο της Salamis Tours
Parklane Resort & Spa: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με θεαματικό show από το Gabriele Rizzi Lab
Ο Χρίστος Αγγελίδης νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ-Πότε αναλαμβάνει καθήκοντα
Εθελόντριες από το Ηνωμένο Βασίλειο παρείχαν υπηρεσίες σε κυπριακά καταφύγια-Ο ρόλος του Lordos Beach Hotel
Εταιρικές εκδηλώσεις στο Salt & Fire-Μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία
Philippe Bone: Μεγαλόπνοα σχέδια για την Accor στην Κύπρο-Σχεδιάζει τουλάχιστον 40 ξενοδοχεία με δέκα έργα ήδη σε εξέλιξη
Ολοταχώς για μεγάλο ρεκόρ ο τουρισμός... Πάνε για να σπάσουν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων οι αφίξεις
Στα καλύτερά του με άνοδο σε αφίξεις και έσοδα ο τουρισμός...Αύξηση της συνεισφοράς του τομέα στο ΑΕΠ
Νέες προσθήκες στο Trilogy Plaza