Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5th Project Management Conference

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5o Project Management Conference με τίτλο «Leading with Agility in Challenging Times» που διοργάνωσε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 το Project Management Institute (PMI) Cyprus Chapter στο Hilton Nicosia όπου συμμετείχαν πέραν των 250 συνέδρων.

 

  

Για ακόμα μια χρονιά, το ‘Project Management Conference’ προσέφερε μια ξεχωριστή εμπειρία στους συμμετέχοντες, παρουσιάζοντας θέματα που απασχολούν κάθε οργανισμό που επιθυμεί να επιτύχει τους στρατηγικούς του στόχους και πως αυτοί μπορούν αν επιτευχθούν μέσω του Project Management.

  

  

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευχέρεια να εμπνευστούν από καταξιωμένους βασικούς ομιλητές, να ενημερωθούν για τις αναδυόμενες τάσεις στη Διαχείριση Έργων, να αποκτήσουν τεχνικές και εργαλεία, καθώς και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις με άλλους επαγγελματίες.

  

  

  

Το συνέδριο απευθυνόταν σε στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Συγκεκριμένα, απευθυνόταν σε γενικούς διευθυντές και διευθύνοντες συμβούλους, οικονομικούς διευθυντές, project και portfolio managers, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές μάρκετινγκ, επαγγελματίες πληροφορικής, αλλά και προς όλους όσοι συμμετέχουν στη διαχείριση έργων.

  

  

Εκτός από την σημαντική ευκαιρία απόκτησης νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων και εργαλείων και την ευκαιρία για εποικοδομητική δικτύωση, οι συμμετέχοντες έλαβαν Πιστοποιητικό Συμμετοχής με το οποίο θα μπορούν να αποκτήσουν έως και Επαγγελματικές Μονάδες Ανάπτυξης (PDUs).

 

  

  

  

Κύριος Χορηγός του Συνεδρίου η KPMG Κύπρου, με χορηγό την NewCytech. Contributing Sponsors οι Talent Team Consulting, Odyssey Consultants, Goldman Solutions and Services, Lagom Creative Hub, CDB Bank και Τράπεζα Κύπρου. Εκπαιδευτικός Συνεργάτης το Cyprus International Institute of Management. Υποστηρικτές οι Treppides, QoboWeb, PrimeTel και Hellenic Technical Enterprises Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας τα περιοδικά GOLD και IN Business.

Δειτε Επισης

Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας