Τρίτη δόση για την Τράπεζα Κύπρου με συνεργείο εμβολιασμού

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει τις προσπάθειες του κράτους για εμβολιασμό, ως το ισχυρότερο μέτρο κατά της πανδημίας, γι’ αυτό και εμβολιαστικό συνεργείο επισκέφθηκε τα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας, ειδικά για το προσωπικό της. 

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα. Ο κ. Χατζηπαντέλας σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε την Τράπεζα Κύπρου και τον CEO της Τράπεζας Πανίκο Νικολάου για την πρωτοβουλία να θέσει σε ολιγόωρη λειτουργία, εμβολιαστικό συνεργείο στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου. «Ενέργειες όπως αυτή μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία ότι θα εμβολιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που έχουμε μπροστά μας», είπε.

Ανάμεσα σε όσους εμβολιάστηκαν ήταν και ο CEO της Τράπεζας Πανίκος Νικολάου, όπως και η Chief of Staff Ειρήνη Γρηγορίου. Ο κ. Νικολάου ευχαριστώντας το Υπουργείο Υγείας και τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση, είπε πως «σήμερα δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο μας να καλύψει μία από τις βασικές του ανάγκες, αυτή της υγείας και της ασφάλειας». 

Συνεργεία εμβολιασμού, αναμένεται να λειτουργήσουν και σε γραφεία της Τράπεζας Κύπρου σε άλλες πόλεις.

Δειτε Επισης

Απορροφητικά αερολύματα: Το Ινστιτούτο Κύπρου «ξεκλειδώνει» τον άγνωστο ρόλο τους στην υπερθέρμανση της περιοχής
Αναμένει αυξημένα κέρδη το πρώτο εξάμηνο η Τσιμεντοποιία Βασιλικού
Bolt: Η νέα λειτουργία που λανσάρει πρώτη στην Κύπρο-Το Family Profile και η δυνατότητα που προσφέρει
Ocean Cleanup και AWS ενώνουν δυνάμεις για καθαρούς ωκεανούς με τεχνητή νοημοσύνη
Μεγάλη έρευνα CYGraduates: Οι προκλήσεις που βάζουν φρένο στην επαγγελματική πορεία των αποφοίτων
Νέα ευρωπαϊκή διάκριση για το Πανεπιστήμιο Κύπρου-«ESCI Champion» 2025-2027 για την ψηφιοποίηση του Erasmus+
Το Πανεπιστήμιο Frederick πρώτο στην Κύπρο στη διεθνή κατάταξη THE Impact Rankings 2025
Μ. Κυριακίδης: Προσέλκυση «σωστού» τύπου επενδύσεων με το νέο πλαίσιο ελέγχου ΑΞΕ-Δεν θα αποθαρρύνει επενδυτές
Ενισχύεται ο ρόλος της Κύπρου στην προώθηση της καινοτομίας, επιστήμης και νέων τεχνολογιών-Υπέγραψαν MoU KEBE και CSEO
Πανεπιστήμιο Λεμεσού: Ειδική μείωση διδάκτρων για το πρόγραμμα Προδημοτική Εκπαίδευση (BEd)