powered by

Altamira Design: Οικόπεδο με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο

Οικιστικό οικόπεδο με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο, διαθέτει προς πώληση στην ενδεικτική τιμή των €180.000, η Altamira Real Estate.

Για το εν λόγω ακίνητο, που βρίσκεται σε ύψωμα στην περιοχή “Universal” -μια από τις πιο ελκυστικές και περιζήτητες τοποθεσίες της Πάφου- και απολαμβάνει απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα, η ομάδα της Altamira Real Estate προτείνει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές συγκεκριμένους τρόπους αξιοποίησης, μέσω του καινοτόμου εργαλείου προώθησης, “Altamira Design”.

Συγκεκριμένα, στη βάση σχετικής μελέτης που ετοίμασε η Εταιρεία, το ακίνητο, έκτασης 554 τ.μ. και με πρόσωπο περί τα 25 μέτρα, θεωρείται ιδανικό για ανέγερση τετραώροφης πολυκατοικίας, η οποία θα περιλαμβάνει επτά μοντέρνα διαμερίσματα των δύο και τριών υπνοδωματίων. Το ακίνητο είναι ιδανικό για ιδιώτες επενδυτές καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.
 

Προτάσεις ανάπτυξης από το “Altamira Design
Μέσω του “Altamira Design”, η εξειδικευμένη ομάδα Project Development της Altamira Real Estate πρωτοτυπεί, εντοπίζοντας ακίνητα με μεγάλες προοπτικές αξιοποίησης, για τα οποία στη συνέχεια, αφού τα αξιολογήσει σε συνεργασία με εξωτερικούς συμβούλους, διαμορφώνει προτάσεις ανάπτυξης με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής και τις δυνατότητες του ακινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με το αρχιτεκτονικό γραφείο, ώστε να προχωρήσει στην εν λόγω ανάπτυξη, γεγονός που τους δίνει μία σειρά πλεονεκτημάτων, καθώς υπάρχει ήδη έτοιμη μελέτη.

Μοναδικές ευκαιρίες εντοπίζονται και στην επαρχία Λάρνακας
Πέραν του οικοπέδου στην Πάφο, στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate εντοπίζονται δύο επιπλέον ακίνητα για τα οποία η Εταιρεία παρουσιάζει νέο concept ανάπτυξης.

Ειδικότερα, στην κοινότητα Πύλας ξεχωρίζουν δύο εφαπτόμενα τουριστικά τεμάχια, 3.747 τ.μ., που διατίθενται στην ενδεικτική τιμή του €1.000.000. Τα ακίνητα βρίσκονται επί του παραλιακού δρόμου της περιοχής και παρά το ξενοδοχείο “Palm Beach”, ενώ παρέχουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τη θάλασσα. Για τα συγκεκριμένα ακίνητα, έχει ετοιμαστεί μία ενδεικτική μελέτη μέσω του “Altamira Design”, η οποία περιλαμβάνει την ανέγερση ενός τριώροφου κτηρίου, εμπορικής και τουριστικής χρήσης. Σύμφωνα με τη μελέτη, το κτήριο μπορεί να περιλαμβάνει κατάστημα, καφετέρια/εστιατόριο, γυμναστήριο και χώρο για σπα στο ισόγειο, 12 διαμερίσματα τύπου στούντιο στον πρώτο όροφο και διαμερίσματα 2 και 3 υπνοδωματίων στους υπόλοιπους ορόφους.
 

Επιπρόσθετα, σε μία κεντρική και δραστήρια περιοχή του Δήμου Λάρνακας, επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, εντοπίζεται εμπορικό οικόπεδο, έκτασης 347 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €420.000. Για το ακίνητο, έχει επίσης ετοιμαστεί σχετική μελέτη από την ομάδα Project Development της Altamira Real Estate, που προβλέπει την ανέγερση ενός μοντέρνου εξαώροφου κτηρίου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σχέδια που παρουσιάζονται, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Altamira ή/και του δημιουργού και απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση ή εκμετάλλευση τους χωρίς τη ρητή συγκατάθεση της Altamira.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δειτε Επισης

Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας
Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Σχέδιο νόμου ενώπιον του ΥΠΕΣ για θέσπιση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Μοναδικές ευκαιρίες για κατοικίες και διαμερίσματα σε Λάρνακα, Πάφο και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Βραβείο Europa Nostra στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας-Κάλεσμα προς το κοινό να ψηφίσει την Αγορά στα Βραβεία Κοινού
Silicon Park: Ζήσε και εργάσου σε ένα περιβάλλον που εξελίσσεται μαζί σου