powered by

Συμμετοχή Μαρίνας Αγίας Νάπας στο Cityscape Global στο Ντουμπάι

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Μαρίνας Αγίας Νάπας στην έκθεση Cityscape Global, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 9 και 11 Νοεμβρίου 2021, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντουμπάι.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας συμμετείχε στην έκθεση μαζί με τα υπόλοιπα έργα που υλοποιεί η μητρική εταιρεία Ora Developers. Την εταιρεία εκπροσώπησαν στην έκθεση ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Καραμοντάνης μαζί με τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων Όλγα Ίσσερ και Αργύρη Οικονόμου, ενώ το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Naguib Sawiris.

 

  

Η έκθεση Cityscape Global αποτελεί μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εκθέσεις στον τομέα του Real Estate παγκοσμίως. Μέσω της συμμετοχής σε αυτή, παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης της παγκόσμιας κοινότητας σε θέματα σχετικά με το Real Estate καθώς και στη δημιουργία διασυνδέσεων μεταξύ εταιρειών και πιθανών επενδυτών/αγοραστών.

Δειτε Επισης

Θάνος Μιχαηλίδης: Ανοίγει το καλοκαίρι του 2026 το Palm Beach Resort-Μεγάλη τιμή η συνεργασία με την Premium Access
Shaul Keinan: Συνήθως βλέπουμε αριθμούς και επενδυτική δυναμική, αλλά...Η πραγματική αξία του Palm Beach Resort
Ψηφίστηκε εναρμονιστικό νομοσχέδιο για ευρωπαϊκό ενιαίο σημείο πρόσβασης επιχειρήσεων της Ε.Ε.
Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στήριξε την πρώτη πλήρως προσβάσιμη κατασκήνωση νέων ως χρυσός χορηγός
IC Foundation από τον Andrew Budzinski...Ο λόγος ίδρυσης μη κερδοσκοπικού οργανισμού από τον ιδιοκτήτη της IC Markets
Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Νίκου Ιωάννου-«Δήλωνε πάντα παρών στα καλέσματα της πατρίδας»
Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου: Από τους πιο φωτεινούς φάρους της κυπριακής ιατρικής κοινότητας ο Νίκος Ιωάννου
Laure Jolibois: Πώς είναι το διαφημιστικό γραφείο του μέλλοντος
Σταυριάνα Ναθανήλ: Γιατί η μάχη για την ανάπτυξη δεν κερδίζεται με μεγαλύτερους προϋπολογισμούς
Περικλής Έλληνας: Το ΑΙ αλλάζει ριζικά τον τρόπο που σχεδιάζουμε, αναλύουμε και υλοποιούμε