H EKO Κύπρου στην έκθεση “HORECA - Gastronomia Expo”!

Η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να πρωτοπορεί και να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, προτείνοντας οικονομικές και ποιοτικές λύσεις που καλύπτουν κάθε τους ανάγκη. Γι’ αυτό και φέτος συμμετέχει στη HORECA - Gastronomia Expo, τη μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για την εστίαση στην Κύπρο, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με την ΙΜΗ. Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του COVID - 19, έλαβε χώρα από τις 5 Νοεμβρίου μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2021 στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, στη Λευκωσία. Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσφέρει πρακτικές και βιώσιμες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στην ξενοδοχειακή και ευρύτερη τουριστική βιομηχανία, καθώς και σε επαγγελματίες από τον επισιτιστικό κλάδο και τον τομέα μαζικής εστίασης, οι οποίοι πλήγηκαν καίρια κατά την περίοδο της πανδημίας.   

Το αίτημα των επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου για δυναμική ανάκαμψη, είναι ο λόγος που η ΕΚΟ Κύπρου αποφασίζει να δώσει δυναμικό “παρών” στην HoReCa. Σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που θα βρίσκεται στον χώρο της διοργάνωσης, εξειδικευμένα στελέχη της Εταιρίας θα παρουσιάζουν ολοκληρωμένες προτάσεις σε ποιότητα, κάλυψη και κόστος για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία υγραερίου ΕΚΟ σε ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους μαζικής εστίασης, αλλά και στις οικίες. Στόχος είναι η ενημέρωση των ενδιαφερομένων σε κρίσιμα επιμέρους θέματα, όπως: γιατί η χρήση υγραερίου αποτελεί για την επιχείρησή τους μία αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση, και με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και ταυτόχρονα με χαμηλά κόστη συντήρησης, γιατί και πώς η χρήση υγραερίου για το σπίτι αποδεικνύεται μία ιδανική λύση για όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός νοικοκυριού, σε θέρμανση, μαγείρεμα κ.ά.    

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα οφέλη του υγραερίου –οικονομία, χαμηλές εκπομπές ρύπων, καθαρή καύση, χαμηλά κόστη συντήρησης εγκαταστάσεων, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα– η ΕΚΟ Κύπρου ανταποκρίνεται και πάλι στις πραγματικές ανάγκες επαγγελματιών και ιδιωτών. Και, όπως και κάθε άλλη φορά, σφραγίζει αυτή την πρωτοβουλία με την αξιοπιστία και το κύρος που τη χαρακτηρίζουν και αποτελούν τα βασικά συστατικά με τα οποία έχει οικοδομήσει μία ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές.   

Επισημαίνεται ότι, η έκθεση HORECA - Gastronomia Expo πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 1995 και κάθε δύο χρόνια, αποτελώντας σταθερό σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Σκοπός της έκθεσης είναι να τους φέρει σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν προϊόντα και καινοτόμες λύσεις στο ευρύτερο κοινό, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τη μεγαλύτερη παρουσίαση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών και μηχανημάτων για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και γενικότερα για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και τουρισμού. 

 

Δειτε Επισης

Πλοία-γίγαντες με πράσινη ενέργεια...Η νέα πορεία της ναυτιλίας
Χρηματιστήρια: Πώς οι συγχωνεύσεις και εξαγορές άλλαξαν τον χάρτη την τελευταία εικοσιπενταετία
Στο Λονδίνο για...προεκλογική η Χατζημανώλη-Προωθεί την υποψηφιότητα της Κύπρου για μέλος του Συμβουλίου του ΔΝΟ
Όταν ο ρόλος συναντά την προσωπικότητα
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
ΟΕΒ: Δυσανάλογο μέτρο με απρόβλεπτες συνέπειες για την αλυσίδα εφοδιασμού η απεργία μεταφορέων Α’
Εναρκτήρια εκδήλωση του Ερευνητικού Κέντρου Μνημοσύνη από την έδρα UNESCO του ΤΕΠΑΚ
Όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων-«Σταθερό θεσμικό περιβάλλον»