powered by

Σε εξέλιξη η κορυφαία σύναξη για funds στην Κύπρο

Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για το 7o International Funds Summit που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για επενδυτικά ταμεία στην Ευρώπη. Αθρόα η προσέλευση των συμμετεχόντων από 30 και πλέον χώρες, με τον συνολικό αριθμό των συνέδρων που θα ακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου που πραγματοποιείται σε υβριδική μορφή να ξεπερνά τους 600.

Συγκεκριμένα, το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν επαγγελματίες αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών στο εξωτερικό όπως, διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διεθνή μέσα, καθώς και family offices από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία και ΗΠΑ.

To συνέδριο διεξάγεται στο πλαίσιο των προσπαθειών ώστε η Κύπρος να καταστεί κέντρο επενδύσεων και οι 600 και πλέον σύνεδροι που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου για το μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό τοπίο στον τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, τους τρόπους συλλογικής αντιμετώπισης των διεθνών κριτηρίων, τις προκλήσεις συμμόρφωσης με τη διεθνή τυποποίηση, τη ρύθμιση και τη νομική συμμόρφωση.

Οι συμμετέχοντες στο «7o International Funds Summit» θα έχουν, επίσης, την ευχέρεια να συζητήσουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τι σημαίνουν για τον τομέα των επενδυτικών ταμείων, ενώ θα μπορέσουν να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από τα διαλείμματα δικτύωσης συνομιλώντας με ηχηρά ονόματα της βιομηχανίας.

Οργανωτές: Cyprus Investment Funds Association (CIFA), Invest Cyprus
Πλατινένιος Χορηγός: Eurobank Cyprus
Χρυσοί Χορηγοί: Alter Domus, BOC Asset Management Ltd (BOCAM), Deloitte Limited, Fortified Capital,  KPMG, PwC, Treppides Group of Companies
Αργυροί Χορηγοί: ARK36, ATG Fund Services, BAO Capital Partners LTD, CPF, Profile Software, SYSTEMIC, Trident Trust Group, vistra
Υπό την Αιγίδα: Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
Υποστηρικτές: Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), ICAEW, ICMA
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, και Savvy Investor, The Investor
Συντονιστής: IMH

 

  

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση
Παρουσίαση βιβλίου «Κύπρος 1974-Φωνές Αιχμαλωσίας» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος