powered by

Η SEPAGA E.M.I συμμετείχε με επιτυχία στη διεθνούς κύρους διοργάνωση iFX Expo International

Η SEPAGA EMI, το Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος με έδρα την Κύπρο, έλαβε μέρος στην iFX Expo International, μια από τις μεγαλύτερες fintech διοργανώσεις διεθνούς κύρους. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4-6 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, η SEPAGA είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις καινοτόμες χρηματοοικονομικές λύσεις που προσφέρει σε επιχειρήσεις, καθώς και να δώσει εξατομικευμένες συμβουλές για την αναβάθμιση των B2B πληρωμών.

Στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, στην οποία έλαβαν μέρος καταξιωμένα στελέχη εταιρειών από διάφορες χώρες, η SEPAGA καλωσόρισε τους επισκέπτες στο booth 30, που ξεχώριζε για τον μοντέρνο και minimal σχεδιασμό του. Στο ειδικά διαμορφωμένο «café» λοιπόν, η ομάδα της SEPAGA έκανε networking με άλλους επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα και ενημέρωσε για τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και λύσεις της, παρουσιάζοντας έναν πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο επεξεργασίας επιχειρηματικών πληρωμών, που συνάδει με τη digital-first εποχή που ζούμε. Πιο συγκεκριμένα, η SEPAGA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών όπως είναι τα unique Ibans, wire payments, e-wallet accounts σε διάφορα νομίσματα, currency conversion, “escrow accounts” και Prepaid Cards.

Η Έλενα Κοντού, CEO της SEPAGA E.M.I,  δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι που λαμβάνουμε μέρος σε μια διοργάνωση τέτοιου βεληνεκούς, η οποία συνδέει καινοτόμες επιχειρήσεις με επιχειρηματικούς ηγέτες του κλάδου. Προσφέροντας ένα κοινό έδαφος για ανταλλαγή ιδεών και ανάδειξη της καινοτομίας και της ανθεκτικότητας – που έχει αποδειχθεί καίριας σημασίας, ιδιαίτερα σε εποχές που κρύβουν μεγάλες προκλήσεις – μπαίνουν τα θεμέλια για ένα εξαιρετικά υποσχόμενο μέλλον του κλάδου». 

Η Sepaga είναι ένα Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος (Electronic Money Institution), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, με άδεια λειτουργίας 115.1.3.18/2018. Έχοντας σαν κύρια δραστηριότητα την έκδοση, διανομή και εξαργύρωση ηλεκτρονικού χρήματος, προσφέρει σε τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, μια σειρά από χρηματοοικονομικές λύσεις για τη διαχείριση κεφαλαίων και πληρωμών.

Δειτε Επισης

Άλμα στα νέα δάνεια τον Μάρτιο με ώθηση από τα μεγάλα επιχειρηματικά-Μείωση στα επιτόκια
Οριακή μείωση ΜΕΔ στον τραπεζικό τομέα τον Φεβρουάριο-Περιορίστηκαν στα €1,55 δις
Αναβάθμισε τις καταθέσεις της Τρ. Κύπρου ο Moody’s-Η υψηλότερη αξιολόγηση μεταξύ ελληνικών και κυπριακών τραπεζών
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου): Με ισχυρή ανάπτυξη και σημαντικά κέρδη κλείνει το 2024
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Προσωρινή ανακούφιση σε «εγκλωβισμένους» αγοραστές το πάγωμα εκποιήσεων έως τον Ιούλιο
Στον όγδοο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Money Quiz η Κύπρος-Πάνε Βρυξέλλες οι νικητές από το Γυμνάσιο «Βεργίνα»
Η νέα Οδηγία της ΚΤΚ για παρεμπόδιση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας
Αλώβητες από τους δασμούς των ΗΠΑ οι κυπριακές τράπεζες-Βλέπει θετικές προοπτικές για Τρ. Κύπρου και Ελληνική ο Fitch
Φωκίων Καραβίας: Σταυροδρόμι η Κύπρος για τους σχεδιασμούς της Eurobank-Προχωρά η νομική συγχώνευση με Ελληνική
UBS: Υψηλότερα των προβλέψεων τα κέρδη-Ρεκόρ επιδόσεων λόγω μεταβλητότητας