Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

HostingB2B: Platinum Partner της GoGetSSL με 50% σε SSL Certificates για τον μήνα Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την κυβερνοασφάλεια.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του ENISA (European Union Agency for Cybersecurity) διοργανώνει μια ενημερωτική εκστρατεία που απευθύνεται σε οργανισμούς και άτομα σχετικά με την ασφάλειά τους από επιθέσεις μέσω κακόβουλου λογισμικού ή αδύναμων συστημάτων.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η HostingB2B ανακοινώνει την συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας με την GoGetSSL ως Platinum Partners και προσφέρει έκπτωση 50% σε όλα τα πακέτα SSL μαζί με δωρεάν βοήθεια εγκατάστασης.

Με περισσότερους από 81,500 πελάτες από 223+ χώρες και με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην ασφάλεια, η GoGetSSL δίνει την δυνατότητα πιστοποίησης και ασφάλειας στην κίνησης σας στο διαδίκτυο.

Η HostingB2B σε συνεργασία με την GoGetSSL παρέχει αυτή την δυνατότητα στους πελάτες της να κατέχουν πιστοποιητικά ασφαλούς λειτουργίας και προστασίας της ιστοσελίδας τους, των εφαρμογών και διαδικτυακών συναλλαγών τους με άμεση εμπιστοσύνη και προστασία.

Αναζητώντας πλέον την ασφάλεια στην διακίνηση στο διαδίκτυο, προστατεύοντας κάθε προσωπικό δεδομένο και κάθε αγορά, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί το domain της ιστοσελίδας σας για ασφάλεια και προστασία.

Έτσι απαιτούνται συγκεκριμένα Πιστοποιημένα προγράμματα ασφάλεια με βάση το πρωτόκολλο SSL για να έχετε τον ισχυρό τρόπο μετακίνησης με ασφάλεια.

Με επικυρωμένη και πιστοποιημένη ασφάλεια στον Domain σας και σε πολλούς τομείς σας προσφέρουμε την δυνατότητα και την δωρεάν βοήθεια σε όλα τα SSL certificates, όπως και 50% για την πρώτη σας αγορά.

Δειτε Επισης

Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
Με επίκεντρο το παιδί, η ΕΚΟ Κύπρου χαρίζει και φέτος μία «Ζεστή Αγκαλιά»
Επανεκλέγηκε Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ ο Παναγιώτης Ζαφείρης
Μεγάλης σημασίας συζήτηση για Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα
Soft Skills Bootcamp: Το πρώτο Bootcamp για ανάπτυξη δεξιοτήτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Με νέες ανατρεπτικές εμπειρίες πλαισίωσε και το φετινό Audi & Wine η Innovation Leo Burnett
Στην Κύπρο ο διεθνώς διακεκριμένος ψυχολόγος Emeritus Professor Les Greenberg από τον Καναδά
Άνοιξε τις πύλες του το Cyprus Job Fair: Εκατοντάδες οι επισκέπτες κατά την 1η μέρα διεξαγωγής
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol