Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Παράταση στις χορηγίες για εγγραφή εμπορικού σήματος και βιομηχανικού σχεδίου

Λόγω της μεγάλης πανευρωπαϊκής επιτυχίας του προγράμματος επιχορήγησης εγγραφής εμπορικών σημάτων και βιομηχανικού σχεδίου «Ideas Powered for Business SME Fund» του Γραφείου Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποφασίσθηκε όπως προστεθεί επιπρόσθετη περίοδος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα η οποία έχει αρχίσει στις 01/10/2021 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31/10/2021.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου θα έχουν μια επιπρόσθετη ευκαιρία για να υποβάλουν αίτηση και να λάβουν επιχορήγηση 50% του βασικού τέλους εγγραφής των εμπορικών τους σημάτων και των βιομηχανικών τους σχεδίων, προστατεύοντας έτσι τη διανοητική τους ιδιοκτησία με μειωμένο κόστος.

Οι αιτήσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του προγράμματος. Εφόσον οι αιτήσεις τύχουν έγκρισης, οι αιτητές μπορούν να προχωρήσουν στην αίτηση εγγραφής των εμπορικών τους σημάτων και βιομηχανικών τους σχεδίων λαμβάνοντας 50% επιστροφή των βασικών τελών αίτησης εγγραφής.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, το χρονοδιάγραμμα και άλλες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα μέσω της ιστοσελίδας Ideas Powered for Business στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://euipo.europa.eu/ohimportal/el/online-services/sme-fund. Στον ίδιο σύνδεσμο μπορεί το κοινό να ενημερωθεί και για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει με τον λειτουργό του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών Παντελή Παντελή στο τηλέφωνο 22404357 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ppandeli@drcor.meci.gov.cy.

Δειτε Επισης

Χαιρετίζει για το «e-kalathi» το Υπ. Εμπορίου-«H ψήφιση του νομοσχεδίου αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη»
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος
Αυξήσεις σε 41 προϊόντα/υπηρεσίες, άλμα 36% στην τιμή της πατάτας
Ανέβασε ταχύτητα η αγορά οχημάτων... Εκτοξεύθηκαν οι εγγραφές
Mallouppas & Papacostas: Η Baker Tilly ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας για απόκτηση έως και του 100%
Mall Gift Card: Το ιδανικό επιχειρηματικό δώρο από το Mall of Cyprus και το Mall of Engomi
Στη ζυγαριά της Βουλής το e-kalathi-Η ώρα της αλήθειας στην Ολομέλεια
Be Xmas! Game On: Στα CELIO αυτές τις γιορτές, παίζεις μεγάλο παιχνίδι
Defender Luxury Off-Road Experience από τον Όμιλο Πηλακούτα
VE Very Exclusive Accessories Ltd: Τρεις νέο-ανακαινισμένες μπουτίκ Swarovski στην Κύπρο