powered by

Τα METRO μαζί με το κοινό τους πρόσφεραν πάνω από ένα τόνο ζωοτροφής στις Φιλοζωικές Οργανώσεις

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην δράση των υπεραγορών METRO για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων που την γιόρτασαν στις 4 Οκτωβρίου. Για 3 ημέρες, 4 με 6 Οκτωβρίου, τα METRO κάλεσαν το κοινό να επισκεφτεί τις 6 υπεραγορές τους, να ρίξει συσκευασίες ζωοτροφών μέσα στα καλάθια συλλογής που είναι μόνιμα τοποθετημένα στις εξόδους των METRO, και όσα κιλά ζωοτροφής συλλέγονταν, τα METRO θα τα διπλασίαζαν!

Έτσι κι έγινε! Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, πρόσφερε ζωοτροφές, και τα METRO διπλασίασαν την ποσότητα που είχε συλλεχθεί μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου. Συνολικά συλλέχθηκε πάνω από ένας τόνος ζωοτροφών που θα προσφερθεί στις Φιλοζωικές Οργανώσεις για τα αδέσποτα ζώα παγκύπρια.

Τα METRO εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ανταπόκριση του κοινού και τονίζουν πως η συλλογή τροφής για τα αδέσποτα αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα έργα των Φιλοζωικών Οργανώσεων. Η ευαισθητοποίηση του κοινού είναι σημαντική για την επιτυχία τέτοιων ενεργειών και την επίτευξη ουσιαστικής βοήθειας στα καταφύγια.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την οργάνωση «Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.metro.com.cy

Δειτε Επισης

Ιδρύει κοινωφελές ίδρυμα στη Νέα Υόρκη και ενισχύει την διεθνή παρουσία του το Ινστιτούτο Κύπρου
Μ. Δαμιανός: Η Κύπρος αναδεικνύεται κόμβος παροχής εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών-Εγκαινιάστηκε το El Greco
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων