Αυτός είναι ο νέος επαγγελματικός σταθμός του Δημήτρη Γεωργιάδη

Ο Όμιλος Kanika, στο δυναμικό του οποίου εντάχθηκε και ξεκίνησε ήδη δουλειά ως CFO, είναι ο νέος επαγγελματικός σταθμός του τέως προέδρου του Δημοσιονομικού Συμβουλίου, Δημήτρη Γεωργιάδη.

Ως γνωστό, ο κ. Γεωργιάδης αποχώρησε πρόωρα από την προεδρία του Δημοσιονομικού Συμβουλίου(σ.σ. η θητεία του μετά την απόφασή του να αποχωρήσει πρόωρα ολοκληρώθηκε στις 11 Οκτωβρίου), με τον ίδιο να δηλώνει στο InBusinessNews, κληθείς να σχολιάσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτησή του, πως-μεταξύ άλλων- «μου προσφέρθηκε μια επαγγελματική ευκαιρία την οποία σκοπεύω να αξιοποιήσω».

Διαβάστε εδώ: Δημήτρης Γεωργιάδης: Γι’ αυτούς τους λόγους αποχωρώ

Στον Όμιλο Kanika ο Δημήτρης Γεωργιάδης θα δραστηριοποιείται κυρίως στον τομέα των ξενοδοχείων, αλλά και στις κατασκευές και το property management.

Δειτε Επισης

Συνταξιοδοτικό: Καμπανάκι από Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας-Οι επτά συστάσεις και η ανάγκη άμεσων μέτρων
Ξεκαθαρίζει για χρεώσεις ανακλήσεων σε γκρίζα οχήματα ο ΣΕΜΗΟ-«Διαστρεβλωμένη εικόνα, απόλυτα νόμιμες»
Στρατηγική επένδυση για ψηφιακή κυριαρχία από την Cyta-Εξαγόρασε το data center της Simplex στη Λάρνακα
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Κόλλησε στα γρανάζια της δικαιοσύνης η διαχείριση των ΜΕΔ-Δεν προχωρά η λειτουργία ειδικής δικαιοδοσίας
Η σύσταση της AMLA, οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις και οι προκλήσεις συμμόρφωσης για τις ξένες επιχειρήσεις εντός της Ε.Ε.
Μάριος Κοσμά: Ήταν και θα είναι πάντα επενδυτικός προορισμός η Κύπρος-Πώς θα έρθουν παγκόσμιας εμβέλειας επενδυτές
Οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι, η πολυπλοκότητα των κυρώσεων και ο κρίσιμος ρόλος των υπευθύνων συμμόρφωσης
«Stop» επιχειρηματιών της Μακαρίου στο άνοιγμα της λεωφόρου για όλα τα οχήματα-«Θα γίνει ανεξέλεγκτο πέρασμα»