«Ψωμί… αληθινά καλό» από τους Φούρνους Ζορπάς

Με νέα προϊόντα επέλεξαν να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού, στις 16 Οκτωβρίου, οι Φούρνοι Ζορπάς, παρουσιάζοντας τρεις προτάσεις που θυμίζουν κάτι από «παλιό», καλό και αγνό ψωμί.

Με κεντρικό μήνυμα το «Ψωμί… αληθινά καλό», οι Φούρνοι Ζορπάς -που αποτελούν συνώνυμο του καλού ψωμιού- αναγνωρίζουν τις νέες διατροφικές ανάγκες της εποχής και παραμένοντας πιστοί στην παράδοση, προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό μία μοναδική και ξεχωριστή γευστική εμπειρία, μέσα από τα νέα προϊόντα τους.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το μονοποικιλιακό ψωμί το οποίο ζυμώνεται με μονοποικιλιακό αλεύρι και είναι το μοναδικό, στο είδος του, στην κυπριακή αγορά. Είναι ποιοτικά ανώτερο από τα κοινά αλεύρια καθώς προέρχεται από μονοποικιλιακό σιτάρι ενώ θεωρείται το καλύτερο παγκοσμίως, αφού διέρχεται αυστηρών ελέγχων για διασφάλιση της ποιότητας.

Στους Φούρνους Ζορπάς διατίθεται επίσης, το ψωμί με βιολογικό αλεύρι. Είναι ζυμωμένο με βιολογικό αλεύρι το οποίο προέρχεται από σιτηρά πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας -χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων- και αλέθεται σε ξεχωριστούς μύλους, ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδικασίες αποθήκευσης και συσκευασίας, βάσει των κανονισμών που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.). 

Η τρίτη πρόταση αφορά το ψωμί με τέσσερα αλεύρια, τα οποία συνδυάζονται και προσφέρουν στο κοινό το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Ζυμώνεται με αλεύρι σίκαλης, το οποίο είναι υψηλής θρεπτικής αξίας, ολικής άλεσης, κριθαριού και φαρίνα από σκληρό σιτάρι.

Μπορείς και εσύ να ανακαλύψεις τα τρία νέα ψωμιά σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς, οι οποίοι για περισσότερα από 45 χρόνια φροντίζουν να μας προσφέρουν ψωμί… αληθινά καλό!

Δειτε Επισης

Cyprus Airways: Ξεκινά πτήσεις προς Βρυξέλλες-Όλες οι πληροφορίες
Συγκρατημένη αισιοδοξία Υφυπουργού Τουρισμού και ACTA για 2024
Βασίλης Σταματάρης: Παραδίδω στον επόμενο Πρόεδρο ένα ACTA πιο ισχυρό
Το χριστουγεννιάτικο χωριό στη Μαρίνα Αγίας Νάπας επιστρέφει πιο γιορτινό από ποτέ
Mercure: Διπλασιάζει την παρουσία της στην Κύπρο-Νέο ξενοδοχείο στην καρδιά της Λάρνακας
Παραγωγικές συζητήσεις Σεβίλλης-Πάφου για την «Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού»
Νέα εποχή για τον ναυτικό τουρισμό με την ίδρυση Δικτύου Μαρίνων Ανατολικής Μεσογείου
Προς ρεκόρ εσόδων από τον τουρισμό, αγκάθι η έλλειψη προσωπικού-Στο Προεδρικό ο ΠΑΣΥΞΕ
Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ και προσβασιμότητα στον τουρισμό
Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση για κυριακάτικο brunch by the sea