Καθαριστικά από τη Unilever Tseriotis σε 110 σχολεία της Κύπρου

Η Unilever Tseriotis Cyprus αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», στο πλαίσιο της οποίας πάνω από 50 χιλιάδες καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα Klinex και κρεμοσάπουνα Lifebuoy θα προσφερθούν σε 110 Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία, σε όλη την Κύπρο. Τα προϊόντα θα καλύψουν τις ανάγκες των σχολείων για την υγιεινή καθαριότητα των τάξεων και των υπόλοιπων σχολικών χώρων, καθώς και την ατομική υγιεινή των μαθητών. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών.

Χαιρετίζοντας τη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, στο Hilton Nicosia, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, εξήρε την πρωτοβουλία της Unilever Tseriotis, τονίζοντας ότι συμβάλλει στη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών στα σχολεία και επιτρέπει την απρόσκοπτη συνέχιση της διά ζώσης παρουσίας των μαθητών.  

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της Unilever Tseriotis Cyprus, δήλωσε ότι το «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» προσθέτει ένα λιθαράκι στις τεράστιες ανάγκες που δημιουργούν οι πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, Ντίνος Έλληνας, εγκωμίασε την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι «η πράξη της Unilever Tseriotis, μεταφέρει, σε μικρούς και μεγάλους, το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη, ειδικά σε περιόδους κρίσεων, είναι το πιο ισχυρό ανθρώπινο και ανθρωπιστικό όπλο».

Δειτε Επισης

Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα