Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Καθαριστικά από τη Unilever Tseriotis σε 110 σχολεία της Κύπρου

Η Unilever Tseriotis Cyprus αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», στο πλαίσιο της οποίας πάνω από 50 χιλιάδες καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα Klinex και κρεμοσάπουνα Lifebuoy θα προσφερθούν σε 110 Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία, σε όλη την Κύπρο. Τα προϊόντα θα καλύψουν τις ανάγκες των σχολείων για την υγιεινή καθαριότητα των τάξεων και των υπόλοιπων σχολικών χώρων, καθώς και την ατομική υγιεινή των μαθητών. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών.

Χαιρετίζοντας τη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, στο Hilton Nicosia, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, εξήρε την πρωτοβουλία της Unilever Tseriotis, τονίζοντας ότι συμβάλλει στη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών στα σχολεία και επιτρέπει την απρόσκοπτη συνέχιση της διά ζώσης παρουσίας των μαθητών.  

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της Unilever Tseriotis Cyprus, δήλωσε ότι το «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» προσθέτει ένα λιθαράκι στις τεράστιες ανάγκες που δημιουργούν οι πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, Ντίνος Έλληνας, εγκωμίασε την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι «η πράξη της Unilever Tseriotis, μεταφέρει, σε μικρούς και μεγάλους, το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη, ειδικά σε περιόδους κρίσεων, είναι το πιο ισχυρό ανθρώπινο και ανθρωπιστικό όπλο».

Δειτε Επισης

Ανοικτός ο δρόμος για ιδιωτικές επενδύσεις σε γήπεδα-«Αν κάποιος έχει τη διάθεση, καλώς να ορίσει»
Τα νέα γραφεία της EY Κύπρου-Σημείο αναφοράς για το μέλλον της εργασίας (pics)
Εβδομάδα διαβουλεύσεων και διαλόγου με οργανωμένες ομάδες της Λάρνακας
Η Kyriakides Mushrooms στηρίζει το Ίδρυμα «Μοναδικά Χαμόγελα»
Η Τράπεζα Κύπρου υπογράφει τις Αρχές Υπεύθυνης Τραπεζικής των Ηνωμένων Εθνών
Η περιοδεία του φορτηγού της Coca-Cola για τα Χριστούγεννα
Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων στη Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023
Αύριο η διεξαγωγή του 11th Banking, Forum & FinTech EXPO
Ολοκληρώθηκε το 1ο Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School
Μεγάλο ενδιαφέρον του επιχειρείν στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus