Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στα 45 δισ. δολάρια τα έσοδα του παγκοσμίου δικτύου της PwC

Το παγκόσμιο δίκτυο της PwC κατέγραψε μικτά έσοδα της τάξης των US$45 δις, που αντιστοιχούν σε αύξηση 2% σε τοπικό νόμισμα και 4,9% σε δολάρια Αμερικής, για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Ιουνίου 2021.

Επενδύουμε στο μέλλον

Παρά τις αυξημένες οικονομικές προκλήσεις του προηγούμενου έτους, οι συνεχείς επενδύσεις στο μέλλον των ανθρώπων μας, στις νέες τεχνολογίες, στην ποιότητα των εργασιών μας αλλά και σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, παραμένουν προτεραιότητα για την PwC.  Κατά το οικονομικό έτος 2021 επενδύσαμε περισσότερα από US$2,6 δις σε όλο το δίκτυο της PwC, σε συνέχεια των επενδύσεων ύψους πέραν των US$3 που πραγματοποιήσαμε το οικονομικό έτος 2020. Τα επόμενα πέντε χρόνια, δεσμευόμαστε να επενδύσουμε συνολικά US$12 δις στο πλαίσιο της υλοποίησης της στρατηγικής μας «The New Equation».

Εστιάζουμε στην ποιότητα

Η ποιότητα αποτελεί για την PwC βασικό άξονα εστίασης και ευθύνη όλων μας. Στο πλαίσιο της στρατηγικής «The New Equation» δεσμευόμαστε να επενδύσουμε US$3 δις για περαιτέρω ενίσχυση της ποιότητας σε ολόκληρο το δίκτυο της PwC, μεταξύ των οποίων US$1 δις σε τεχνολογική υποδομή στον τομέα του ελέγχου.

Ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας

Το ανθρώπινο δυναμικό μας, που αριθμεί πέραν των 295,000 επαγγελματιών σε 156 χώρες, αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας. Παρά τις προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία ανά το παγκόσμιο, το οικονομικό έτος 2021 εντάχθηκαν στο δυναμικό μας 90,273 νέοι εργαζόμενοι. Η στρατηγική μας προβλέπει, μέχρι το 2026, την πρόσληψη 100,000 ακόμη επαγγελματιών (νέες θέσεις εργασίας).

Διασφαλίζουμε και μετράμε τον ουσιαστικό μας αντίκτυπο

Στη βάση επιστημονικά τεκμηριωμένων δεδομένων, έχουμε δεσμευτεί να επιτύχουμε, σε παγκόσμιο επίπεδο, μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου μέχρι το 2030 και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την επικύρωση των στόχων μείωσης εκπομπών που έχουμε θέσει από την Πρωτοβουλία «Science Based Targets» (SBTi). Το οικονομικό έτος 2021, οι συνολικές μας εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου μειώθηκαν κατά 80% συγκριτικά με το προηγούμενο έτος, ενώ εξασφαλίσαμε το 83% της ηλεκτρικής μας ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Επιπλέον, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε δράσεις που προάγουν την κοινωνική ενσωμάτωση και ανταποκρίνονται στην ανάγκη του κάθε ανθρώπου για πρόσβαση σε ευκαιρίες αξιοποίησης των ικανοτήτων του. Το πρόγραμμα μας με τίτλο «New world. New Skills.» έχει ως στόχο να παρέχει σε περισσότερους ανθρώπους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται, ώστε να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του ψηφιακού περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον. Μόνο τον προηγούμενο χρόνο, η πρωτοβουλία στήριξε τρία σχεδόν εκατομμύρια ανθρώπους σε κοινότητες απ’ όλο τον κόσμο. Το 2018, θέσαμε τον φιλόδοξο στόχο να στηρίξουμε 15 εκατομμύρια ανθρώπους, μη κυβερνητικές οργανώσεις, κοινωνικές επιχειρήσεις και πολύ μικρές επιχειρήσεις μέχρι το οικονομικό έτος 2022. Σήμερα, μπορούμε με υπερηφάνεια να δηλώσουμε ότι ξεπεράσαμε ήδη τον στόχο αυτό κατά το οικονομικό έτος 2021, με τους δικαιούχους των επενδυτικών μας προγραμμάτων σε κοινότητες να πλησιάζουν τα 18 εκατομμύρια.

PwC Κύπρου

Σε τοπικό επίπεδο, η PwC Κύπρου έχει πρόσφατα ανακοινώσει ότι τα έσοδα του οργανισμού για το οικονομικό έτος που έληξε τον Ιούνιο του 2021 ανήλθαν σε €80 εκ., ενώ η συνεισφορά της στα έσοδα του κράτους ήταν €29,7 εκ. H PwC Κύπρου αναμένει ότι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα προχωρήσει στην πρόσληψη περίπου 600 νέων πτυχιούχων και έμπειρων επαγγελματιών.

Δειτε Επισης

Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν
Το ARIS A Really Inspiring Space υποδέχεται την XM ως χορηγός
Ε. Σταματούδη: Σημαντικές οι αμοιβαίες υποχωρήσεις στο ζήτημα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η DP World προωθεί έμπρακτα την επαγγελματική ανέλιξη των γυναικών