Mediterranean Hospital: Άρχισαν οι εμβολιασμοί στο προσωπικό

Το Mediterranean Hospital of Cyprus ανακοινώνει ότι συνολικά 105 άτομα από το προσωπικό του συμπεριλαμβανομένων ιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού, έλαβαν στις 4 Ιανουαρίου 2021 την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και ένα ακόμη βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας υγειονομικής περίθαλψης μέσω του Blockchain VeChainThor. Τα 105 άτομα τα οποία έλαβαν το εμβόλιο, έλαβαν επίσης και  ένα ψηφιακό πιστοποιητικό για τον εμβολιασμό τους στην εφαρμογή E-HCert. 

H εφαρμογή E-HCert κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2020. Περισσότερα από 8,000 άτομα κατά την άφιξή τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας στην Κύπρο, πραγματοποίησαν την εργαστηριακή μοριακή εξέταση SARS-COV-2 με την μέθοδο Real Time PCR και έλαβαν το αποτέλεσμά τους μέσω της εφαρμογής.

Δειτε Επισης

Ομαδική έκθεση στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο: «Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί»
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι δηλώσεις χορηγών και απονεμητών-Ανέδειξαν την αξία του θεσμού(video)
13α Invest Cyprus International Investment Awards: Οι βραβευθείσες εταιρείες και όσα δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους(video)
Αλλάζει η δομή στη δικαστική εξουσία, δημιουργείται νέο Διοικητικό Εφετείο-Οι μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε η Βουλή
Cryos IVF Clinic: Η νέα κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Κύπρο-Ορόσημο για την Cryos International
Επίσκεψη Δημήτρη Σκουρίδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ανάδειξη της Κύπρου ως πύλης καινοτομίας
Ανανεώθηκαν με κάλυψη μηνιαίου και ωρομίσθιου προσωπικού οι συλλογικές συμβάσεις στην Cytacom Solution
Σειρά σημαντικών επαφών Μ. Χατζημανώλη στο Λονδίνο και προώθηση υποψηφιότητας Κύπρου στον ΙΜΟ
«Οπλίζει» τις κυπριακές εταιρείες αμυντικής βιομηχανίας η Κυπριακή Δημοκρατία-Τι αποφασίστηκε σε υπουργική σύσκεψη
Γιώργος Π. Ζανιάς: Στρατηγική τοποθέτηση στην καρδιά της κυπριακής οικονομίας η επένδυση της Eurobank A.E.