Όμιλος Πηλακούτα: Σε θέση οδηγού της αγοράς αυτοκινήτων!

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, όπως ήταν το 2020, ο Όμιλος Πηλακούτα πέτυχε και πάλι να είναι σε θέση οδηγού της αγοράς αυτοκινήτων στην Κύπρο.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων νέων ιδιωτικών οχημάτων, ο Όμιλος Πηλακούτα σημείωσε το μεγαλύτερο αριθμό εγγραφών με ποσοστό 24.3%. Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σε μια εποχή ισχυρού ανταγωνισμού και μεγάλων προκλήσεων εν μέσω πανδημίας.

Η επιτυχία αυτή αντανακλά τη δέσμευση του Ομίλου να πλαισιώνει την ισχυρή ομάδα των Brands του (ΒΜW, ΜΙΝΙ, Nissan, Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia, Mitsubishi Motors), με εξελιγμένες υπηρεσίες υποστήριξης και εξυπηρέτησης. 

Στην απαιτητική κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων (premium cars), τα εντυπωσιακά μοντέλα των BMW, Jaguar και Land Rover, οδήγησαν τον Όμιλο Πηλακούτα στην πρώτη θέση, με ποσοστό 34,6%. Ενώ στα αυτοκίνητα SUV, την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς, τα brands του Ομίλου πρωταγωνιστούν προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το SUV που καλύπτει κάθε ανάγκη, σε κάθε διαδρομή.

Πέρα και πάνω όμως από τους αριθμούς, αυτό που τελικά έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι η εμπιστοσύνη. Να μπορείς να ανταποκρίνεσαι με αξιοπιστία στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών σου, που σε τιμούν με την επιλογή τους.

 

http://pilakoutasgroup.com.cy/

Δειτε Επισης

Το νέο προϊόν που λάνσαρε στην κυπριακή αγορά η Laiko Cosmos Trading Ltd-Ενισχύει την γκάμα των επωνυμιών που διανέμει
Εμπιστεύεται τον τομέα της υγείας της Κύπρου και ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία της η HHG
Όμιλος Πηλακούτα: Παρέδωσε το νέο Nissan Qashqai στην νικήτρια της εκπομπής «Casa de Mikel»
Frou Frou: Καταβλήθηκε στους δικαιούχους το μέρισμα €1,6 εκατ.-Πόσα αναλογεί ανά μετοχή
Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ουζμπεκιστάν, οι στόχοι του, η εταιρεία Arosal και ποια είναι η Arofat Salayeva
Νικόλας Παπακωνσταντίνου: Χρειάζεται ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας η Κύπρος-Ολιστική πρόταση από ΔΗΣΥ
Μαγνήτης με…δέλεαρ το χαλλούμι για τις ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες η Κύπρος-Στην αγορά με επενδύσεις εκατομμυρίων
Κοίτασμα φυσικού αερίου στον στόχο Πήγασος από την Exxon Mobil-Ανάβει το πράσινο φως για τα 125 εκατ. για GSI η ΡΑΕΚ
Πόλος έλξης για διεθνείς φοιτητές η Λευκωσία-Οι παράγοντες που την καθιστούν δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line