Powered by

Ο Π.Α.Σ.Ι.Κ.Α νέο μέλος στο ΚΕΒΕ

Στη δύναμη του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου (ΚΕΒΕ) εντάσσεται ως νέο μέλος ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑ.ΣΙ.Κ.Α). 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α κ. Φάνος Λεβέντης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεισφορά και η στήριξη του ΚΕΒΕ προς τον ΠΑ.Σ.Ι.ΚΑ και τα μέλη του θα είναι ουσιαστική και πολύτιμη, αλλά και ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. από τη δική του πλευρά μέσα από την πολύχρονη παρουσία του στη Βιομηχανία θα προσφέρει με τη γνώση του, σημαντική  βοήθεια σε εξειδικευμένα θέματα που αφορούν τα Κέντρα Αναψυχής. 

Τόνισε επίσης ότι η συμβολή του ΚΕΒΕ θα ενίσχυση την προσπάθεια του Συνδέσμου για προώθηση των καλώς νοούμενων συμφερόντων των μελών του και ταυτόχρονα τον τομέα των Κέντρων Αναψυχής, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Τουριστικής Βιομηχανίας  και ευρύτερα της οικονομίας του Τόπου μας.

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. είναι εγγεγραμμένη συντεχνία και λειτουργεί από το 1981.

Διατηρεί ενεργά μέλη σε όλες ανεξαίρετα τις Επαρχίες (Λευκωσία, Λεμεσό , Λάρνακα, Πάφο, Αμμόχωστο και ορεινά θέρετρα) όπου λειτουργούν τριμερείς Επαρχιακές Επιτροπές αλλά και κλαδικές επιτροπές.

Εκπροσωπεί μέλη από όλους ανεξαίρετα τους κλάδους Κέντρων Αναψυχής που διέπεται η λειτουργία τους από τον Περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο του Υφυπουργείου Τουρισμού.
 
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Όλα τα αναγκαία μέτρα στα αεροδρόμια, διευθετήθηκε το θέμα της διαμονής για όλους...Η αξιολόγηση του ΣΕΑ
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Τον ρόλο του κοινωνικού διαλόγου και της τριμερούς συνεργασίας τόνισε ο Γ. Παναγιώτου σε διεθνές φόρουμ
Απώλειες κατέγραψε την Παρασκευή το ΧΑΚ
Στο Συνέδριο της OLAF στο Ελσίνκι το Γενικό Λογιστήριο της Δημοκρατίας
O δρόμος για μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας...Συγκράτηση κρατικού μισθολογίου και ευέλικτες μορφές εργασίας
Γιώργος Παπαναστασίου: Προστιθέμενη η αξία της Κύπρου στην υλοποίηση του IMEC-Αξιόπιστος διασυνδετικός κρίκος