powered by

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Όμιλου ADAPTIT

Ο όμιλος ADAPTIT και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, προχώρησαν σε σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας με πλαίσιο την αποκλειστική συνεργασία για τη διοργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων με αντικείμενο τα βασικά θέματα ασφάλειας στον χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών (Cyber Security & Artificial Intelligence). 
 
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο από τη φετινή χρονιά αποτελεί τον περιφερειακό κόμβο του Alternative Finance Collaboration Network (CAFC) του πανεπιστημίου του Cambridge για την Ανατολική Μεσόγειο, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή φιλοξενεί επίσης το κέντρο CYBER.CERIDES το οποίο παρέχει τεχνογνωσία στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και στις επιστήμες κινδύνων και αποφάσεων μέσω έρευνας, εκπαίδευσης και κατάρτισης, παροχής συμβουλών και επιχειρηματικότητας.
 
Ο όμιλος ADAPTIT αναλαμβάνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε άτομα τα οποία θέλουν να ενημερωθούν σχετικά με βασικά θέματα ασφάλειας στον χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί όχι μόνο ένας ειδικός αλλά ο κάθε πολίτης στον καθημερινό εργασιακό ή προσωπικό του χώρο.
 
Πέραν των διαπιστευμένων από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θεωρητικών εκπαιδεύσεων οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα στη Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β στα Οινόφυτα, ο Όμιλος ADAPTIT θα παρέχει στους καταρτιζόμενους και την εμπειρία των πραγματικών εφαρμογών μέσα από real-environment εργαστηριακά μαθήματα (Επιθέσεις DDoS και προστασία, κρυπτογραφία – κρυπτοανάλυση, κ.α.), τα οποία θα πραγματοποιούνται στις προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις του Ομίλου.
 
Ημερομηνία έναρξης του πρώτου group σεμιναρίων έχει οριστεί η Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους είτε τηλεφωνικά στο 210-5131640, είτε με e-mail στο info@adaptit.gr
 
 
 

Δειτε Επισης

Freedom Holding Corp.: Αύξηση εσόδων 23% για το 2025 με οδηγό τις χρηματιστηριακές και ασφαλιστικές υπηρεσίες
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Η Lidl στο UEFA Women’s EURO 2025-«Μην σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι»
Τελετή βράβευσης προγράμματος «Οικολογικά σχολεία» 2025 στο κτήριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας
Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε
Αγορά CRM 2025: Απάντηση στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών
Η Κύπρος συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στην ευρωπαϊκή εκστρατεία #PlantHealth4Life
PadelPro Corporate Tournament: Οι εταιρείες της Λευκωσίας παίζουν... δυνατά(video)
TikTok & Aleph σε μια παρουσίαση αποκλειστικά για marketers