Οι Υπεραγορές MAS δίπλα στα άτομα τρίτης ηλικίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, και στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, οι Υπεραγορές ΜΑS, σε συνεργασία με τους προμηθευτές τους βρίσκονται στο πλευρό των ατόμων της τρίτης ηλικίας, αποδεικνύοντάς το με άλλη μια πράξη ανθρωπιάς.
 
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, οι Υπεραγορές MAS μαζί με τους: Α/φοι Πέτρου Αλάμπρα, Αμαλία, Αμβροσία, Costas Papaellinas Organization, Mas Best Brand, Mr. Grand, Μιτσίδης και Primefarms, προσέφεραν προϊόντα πρώτης ανάγκης στη Στέγη Ηλικιωμένων «Βασιλειάδα», στη Λεμεσό, χαρίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο τόσο στους ηλικιωμένους που φιλοξενεί η Στέγη, όσο και στο προσωπικό που αγκαλιάζει καθημερινά άτομα με αναπηρίες και ηλικιωμένους με διάφορα προβλήματα υγείας.
 
Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, ως οφειλόμενος φόρος τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και για να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι Υπεραγορές MAS, δείχνουν την παρουσία και την συμπαράστασή τους στα άτομα τρίτης ηλικίας προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα για την φροντίδα και την εξυπηρέτησή στους.
 
Η πράξη αυτή, υπενθυμίζει ξανά πως οι Υπεραγορές MAS στηρίζουν κάθε ομάδα συνανθρώπων μας που το έχει ανάγκη με διάφορες πρωτοβουλίες στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και για ένα καλύτερο αύριο.

Δειτε Επισης

Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας