Powered by

Ryanair: Μειώνει το πρόγραμμα Οκτωβρίου

Η Ryanair  ανακοίνωσε  ότι θα μειώσει τη χωρητικότητά της τον Οκτώβριο κατά 20% επιπλέον της περικοπής 20% που έχει ήδη ανακοινωθεί στα μέσα Αυγούστου. Η εταιρεία αναμένει ότι η χωρητικότητα του Οκτωβρίου θα μειωθεί στο 40% του επιπέδου του Οκτωβρίου 2019, ωστόσο εκτιμά ένα load factor 70%+ σε αυτό το μειωμένο πρόγραμμα.

Η Ryanair υποστήριξε ότι αυτές οι μειώσεις χωρητικότητας ήταν απαραίτητες λόγω ζημιών που προκλήθηκαν στις προωθητικές κρατήσεις, λόγω συνεχών αλλαγών στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τις πολιτικές της κυβέρνησης της ΕΕ, πολλές από τις οποίες εισάγονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, «υπονομεύοντας την προθυμία των καταναλωτών να προωθήσουν κρατήσεις».

Πάντως, η Ryanair χαιρετίζει το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κατάργηση των ταξιδιωτικών περιορισμών εντός της ΕΕ, με την επιφύλαξη μόνο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης του ECDC σχετικά με τα Covid Case / θετικά ποσοστά τάσεων δοκιμής ανά χώρα και περιοχή της ΕΕ, ζητώντας την άμεση εφαρμογή αυτής της συντονισμένης προσέγγισης από όλα τα κράτη της ΕΕ, ειδικά την Ιρλανδία, έτσι «ώστε οι πολίτες της ΕΕ να μπορούν να κάνουν ουσιαστικές κρατήσεις για επαγγελματικά και οικογενειακά ταξίδια, χωρίς να ανησυχούν για ακυρώσεις πτήσεων και / ή ελαττωματικούς περιορισμούς καραντίνας».

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Στέλνει μια ντουζίνα επιστολές σε εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ ο Τραμπ-Ενημερώνει για τους δασμούς στα προϊόντα τους
Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού: Ακόμη 20 τόνους χρυσού αγόρασαν τον Μάιο οι Κεντρικές Τράπεζες
Τα γερμανικά εργοστάσια «φρενάρουν» εν μέσω αβεβαιότητας στο εμπόριο με τις ΗΠΑ
Βιλερουά: Η ισχυροποίηση του ευρώ απειλεί τον στόχο της ΕΚΤ για τον πληθωρισμό
ΕΚΤ: Καύσωνας και κλιματική κρίση «καίνε» το ΑΕΠ και ανεβάζουν τον πληθωρισμό
Αρχίζουν οι επιστολές Τραμπ για δασμούς 10%-70%... Θα επιβληθούν τεθούν σε ισχύ τον Αύγουστο
Μπέσεντ: Ανταποδοτικός δασμός 10% για περίπου 100 χώρες πριν την προθεσμία της 9ης Ιουλίου
«Καμπανάκι» από την Oxford Economics-Η Ε.Ε. κινδυνεύει με εμπορική συρρίκνωση
Πέρασε και από το Κογκρέσο το φορολογικό νομοσχέδιο Τραμπ-«Θα κάνει τις ΗΠΑ διαστημόπλοιο»
Lars Klingbeil: Κορυφαία προτεραιότητα η επαναφορά της Γερμανίας σε τροχιά ανάπτυξης