Δημιουργία Υβριδικής Πλατφόρμας Cloud με Containers χρησιμοποιώντας το OpenShift

Η ZEBRA Consultants και η Red Hat διοργανώνουν και παρουσιάζουν το διαδικτυακό συνέδριο «Hybrid Cloud - The Future is Now» που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι οργανισμοί μεταφέρουν όλο και περισσότερες εφαρμογές στο Cloud. Το διαδικτυακό συνέδριο απευθύνεται σε κάθε είδος οργανισμού, από Κυβερνητικά έως Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Οργανισμούς Τηλεπικοινωνιών, Υπηρεσιών, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Κέντρα Υγείας, Λιανικού Εμπορίου, Ναυτηλιακά κ.α. που επιθυμούν να έχουν την ευελιξία στην εκτέλεση του φόρτου εργασίας της εφαρμογής τους στο περιβάλλον που ταιριάζει καλύτερα στις επιχειρηματικές τους απαιτήσεις, είτε πρόκειται για public clouds, private clouds, εικονικούς ή φυσικούς διακομιστές.

Την εισαγωγή του συνεδρίου θα παρουσιάσει ο κ. Γιώργος Χριστοδούλου, Διευθύνων  Σύμβουλος της ZEBRA Consultants Ltd. Ο κ. Menny Tsarfati, ο Solution Architect Manager της Red Hat IGC θα παρουσιάσει το "The Future Of Hybrid Cloud" – ποιες είναι οι προσδοκίες σχετικά με το Hybrid Cloud, ποιος θα είναι ο ρόλος των οργανισμών σε όλα αυτά και πώς μπορεί να βελτιώσει τις επιχειρηματικές τους λειτουργίες.

Στη συνέχεια, ο κ. Avishay Sebban, ο Partner Senior Solution Architect της Red Hat IGC, θα δώσει μια σύντομη περιήγηση των νέων λειτουργιών του OpenShift 4.5. Τέλος, ο κ. Κυριάκος Πόγιας, ο Software Architect της Marlow Navigation Co Ltd θα παρουσιάσει το ‘Journey To Being Cloud Native’, παρέχοντας μια εικόνα για το πώς το OpenShift αρμόζει στην αρχιτεκτονική τους, τα οφέλη από τη χρήση του OpenShift Container Platform, αναφέροντας επίσης τα μελλοντικά σχέδια της Marlow. Για το κλείσιμο του διαδικτυακού συνεδρίου, θα διεξαχθεί μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την ανακεφαλαίωση του συνεδρίου, δίνοντας έμφαση στην πορεία του Hybrid Cloud από το 2020 και μετέπειτα, επιτρέποντας επίσης να απαντηθούν κρίσιμες ερωτήσεις. Για τελευταία πινελιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή κλήρωση για τους παρευρισκόμενους οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια Dash Camera!

Χορηγοί επικοινωνίας του διαδικτυακού συνεδρίου Hybrid Cloud – The Future is Now είναι οι GOLD News και InBusinessNews και Υποστηριχτής ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής.

Οι εγγραφές είναι δωρεάν και μπορείτε να εγγραφείτε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο sales@zebrac.com ή καλέστε στο +357 22028128.

Δειτε Επισης

AWS European Sovereign: Το νέο αυτόνομο cloud για την ευρωπαϊκή αγορά από την AWC
Επαφές Ν. Δαμιανού στις Βρυξέλλες-Στο επίκεντρο τα χαρτοφυλάκια της έρευνας, καινοτομίας και ψηφιακής πολιτικής
Συγχωνεύονται η κυπριακή Hybrid ConsulTech και η αμερικανική TKI-Χαιρετίζει η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία
Samsung Vision AI: Επαναπροσδιορίζοντας την οικιακή ψυχαγωγία με τη νέα σειρά τηλεοράσεων και soundbars 2025
ASBIS και Huawei: Μια συνεργασία που βραβεύεται με το Premier Growth Partner Award
Στρατηγική συνεργασία Public με iRepair για επισκευές τεχνολογίας
CBS IT Systems Cyprus: Τριετής σύμβαση-πλαίσιο με CYTA στον τομέα των δικτύων της Cisco
«The Software Edge: IBM Driving Business Forward»-Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η καινοτομία και οι λύσεις της IBM(vid)
Έκδοση κάρτας φιλάθλου και είσοδος στα γήπεδα με «Ψηφιακό Πολίτη»-Το νέο λογισμικό του ΚΟΑ
Εισαγωγή τεχνητής νοημοσύνης στις διαδικασίες αδειοδότησης συζήτησαν ΕΟΑ-Νικόδημος Δαμιανού