Powered by

Ο Ντουέιν επενδύει σε πλατφόρμα αποταμιεύσεων με μπόνους $7 σε κάθε νέο χρήστη

Στην εταιρεία ψηφιακών προσωπικών χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Acorns θα επενδύσει ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον και ο συνεργάτης του Ντάνι Γκαρσία.

Η εταιρεία με τη σειρά της ανακοίνωσε ότι σε κάθε καινούργιο χρήστη στην πλατφόρμα της θα προσφέρει ως μπόνους εγγραφής το ποσό των 7 δολαρίων, μια συμβολική αναφορά στις εποχές που ο σταρ του κινηματογράφου ήταν ένας νεόκοπος αθλητής και είχε αυτά τα χρήματα στο πορτοφόλι του. Η Acorns είναι μια πλατφόρμα για μικρές επενδύσεις με σχεδόν 3 δισ. δολάρια υπό διαχείριση και με 8 εκατ. χρήστες στις ΗΠΑ.

Χρόνια πριν ο Τζόνσον γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στον κόσμο, κόπηκε από το καναδέζικο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 1995 και έμεινε με μόλις 7 δολάρια. Όταν αργότερα αυτός και ο Γκαρσία ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής τους την ονόμασαν Seven Bucks (ένα από τα προσωνύμια του δολαρίου).

«Ειδικά φέτος, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αισθάνονται όπως όταν ήμουν άνεργος με μόλις 7 δολάρια στην τσέπη μου, ανήσυχος και αβέβαιος για τη ζωή και το μέλλον μου», αναφέρει ο Τζόνσον σε δελτίο τύπου. «Αυτά τα 7 δολάρια αντιπροσώπευαν μια καθοριστική στιγμή που άλλαξε τη ζωή μου».

Η Acorns εμφανίσθηκε στο χρηματοοικονομικό περιβάλλον μόλις τον περασμένο Ιούνιο και απευθύνεται σε γονείς που θέλουν να αποταμιεύσουν για το μέλλον των παιδιών τους. Ο Γκαρσία αρνήθηκε να περιγράψει το μέγεθος ή τη δομή της επένδυσης στην Acorns. «Η αποταμίευση και τα οικονομικά ήταν ανέκαθεν απρόσιτα και δυσνόητα», δήλωσε ο Γκαρσία σε συνέντευξη. «Αυτό που κάνει η Acorns το κάνει αβίαστα», ενώ όπως πρόσθεσε ο Τζόνσον θα εμφανιστεί στη διαφήμιση της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Acorns Νόα Κέρνερ Kerner σε ξεχωριστή συνέντευξη ανέφερε ότι όποιος επενδύει 7 δολάρια την εβδομάδα αρχής γενομένης από τη γέννησή του θα έχει περισσότερα από 800.000 δολάρια στην άκρη μέχρι τη συνταξιοδότησή του, με μία μέση πρόβλεψη για ετήσια απόδοση στο 8%. «Αυτό είναι το σημείο εκκίνησής σας, εάν δεσμευτείτε σε αυτό και βάζετε στην άκρη 7 δολάρια κάθε εβδομάδα, μπορεί πραγματικά να προκύψει κάτι αποδοτικό στο μέλλον», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Scope: Βελτιώνονται οι μακροπρόθεσμες πιστωτικές προοπτικές της Τουρκίας-Τι προειδοποιεί ο γερμανικός οίκος
Το κόστος δανεισμού της Γαλλίας ξεπέρασε της Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006
Σε υψηλό 12 ετών το ασήμι-Νέο ιστορικό ρεκόρ για χρυσό
Κυρώσεις στον Ρώσο Σεργκέι Σεργκέγιεβιτς Ιβανόφ και στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Cryptex από ΗΠΑ
Καμπανάκι από ING-Κολλημένη σε στασιμότητα η γερμανική οικονομία
Το Κογκρέσο απέτρεψε προεκλογικό «shutdown» στις ΗΠΑ
Άνω των 100 εταιρειών υπέγραψαν Σύμφωνο της Ε.Ε. για ΤΝ-Mεταξύ αυτών και διεθνείς κολοσσοί
Η Google προσέφυγε κατά της Microsoft ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής-Γιατί την κατηγορεί
Σουηδία: Μείωσε το βασικό επιτόκιό της κατά 25 μονάδες βάσης η Κεντρική Τράπεζα της χώρας
Επιχείρηση Σιμσέκ στη Νέα Υόρκη να καθησυχάσει τις ανησυχίες των επενδυτών-Η κατάσταση της τουρκικής οικονομίας