Κόντε: Μέχρι μέσα Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί το σχέδιο ανάκαμψης στην ΕΕ
11:25 - 19 Αυγούστου 2020

Η Ιταλία εργάζεται πάνω στην αναγνώριση επενδύσεων και μεταρρυθμιστικών έργων που θα συνδεθούν με τη χρηματοοικονομική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα παρουσιάσει το σχέδιο ανάκαμψής της μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, δήλωσε στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζιουζέπε Κόντε.
«Θα δώσουμε μεγάλη σημασία στις υλικές και άυλες υποδομές και θα στοχεύσουμε να επενδύσουμε σε σχολεία, πανεπιστήμια και στην έρευνα. Θα αξιοποιήσουμε επίσης την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα της δημόσιας διοίκησης και της δικαιοσύνης», είπε ο κ. Κόντε.
Ο ίδιος στήριξε τις εκκλήσεις του πρώην προέδρου της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, για ενίσχυση των εργαλείων που στόχο έχουν να φέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην ευρωζώνη.
ΠΗΓΗ: euro2day.gr