powered by

Μισό αιώνα ιστορίας και προσφοράς γιορτάζει το δικηγορικό γραφείο TSIRIDES LAW

Πενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το δικηγορικό γραφείο Κώστας Τσιρίδης & Σία Δ.Ε.Π.Ε (TSIRIDES LAW). Πενήντα χρόνια ιστορίας και ανέλιξης, την οποία πάντοτε χαρακτήριζε ο επαγγελματισμός, η ευσυνειδησία και η προσφορά τόσο προς τους πελάτες όσο και στο κοινωνικό σύνολο. Μισό αιώνα αργότερα η αποστολή της εταιρείας παραμένει η ίδια: να παρέχει τις καλύτερες νομικές υπηρεσίες σε άτομα, οικογένειες και επιχειρήσεις, προσαρμοσμένη στις μεταβαλλόμενες συνεχείς προκλήσεις και απαιτήσεις του σήμερα.
 
Ο Αλέξανδρος Τσιρίδης, η Φωτεινή Τσιρίδου και η Ειρήνα Λούτσιηνα Σκιττίδη, ως η νεότερη γενιά που ανέλαβε εδώ και χρόνια να συνεχίσει την επιτυχή αυτή πορεία είναι αφοσιωμένη στην παροχή μιας ανώτερης ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες και την κοινωνία, η οποία αποτελεί τον πυρήνα της δουλειάς της και τη δέσμευσή της προς αυτούς. Η εταιρεία, μέσω της συμμετοχής της στο διεθνή συνεταιρισμό Balms Group International, έχει επίσης τη δυνατότητα να εξυπηρετεί το πελατολόγιο της σε διεθνές επίπεδο, σε όλες τις χώρες του κόσμου.
 
Η εταιρεία TSIRIDES LAW, υπηρετώντας το σπουδαίο αυτό λειτούργημα του δικηγόρου ταυτόχρονα και διαχρονικά στηρίζει και έμπρακτα το κοινωνικό σύνολο μέσα από διάφορες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).
Στα πλαίσια της συμπλήρωσης φέτος των 50 χρόνων, η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει οικονομική ενίσχυση:
  • στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής (€6000)
  • στον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο (€6000)
  • για τα γεύματα αγάπης απόρων συμπολιτών μας μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού (€6000)
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ανέκαθεν στήριζε με τις φιλανθρωπικές τις προσφορές τους πιο πάνω φορείς, αλλά έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο δεν θα μπορούσε να μην τους ενισχύσει στα πλαίσια και των φετινών εορτασμών της.

Η εταιρεία, τέλος, αναφέρει ότι σύντομα θα προχωρήσει και με άλλες δράσεις που προγραμματίζονται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 χρόνων ίδρυσης της.
 

Δειτε Επισης

Γιώργος Σταύρου: Ο τομέας της out-of-home διαφήμισης στην Κύπρο και τα 25 χρόνια διαδρομής της Superad
Το «ταμείο» στις επενδυτικές σχέσεις Κύπρου και Ινδίας…Κάθοδος εταιρειών, νέες υπηρεσίες και μνημόνια συνεργασίας
Crown Iris: Στο λιμάνι Λεμεσού την Πέμπτη το κρουαζιερόπλοιο για μεταφορά 1.600 Ισραηλινών
Έδρα ινδικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας-Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας
Game changing προσθήκη στο dream team της Partners Connected Communications-Media director η Μελίνα Τσιγαρίδου
Μηνύματα για πρόοδο, γνώση και ενεργό ρόλο στην κοινωνία κατά τη δεύτερη τελετή αποφοίτησης του ΤΕΠΑΚ
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Η νομική επιστήμη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Από τα δεδομένα στην απόφαση: Η εξέλιξη της επιχειρηματικής νοημοσύνης
Baker Tilly South East Europe: Βασικός πυλώνας της ανθρωποκεντρικής μας προσέγγισης τα People Analytics
Έναρξη εγγραφών για το Executive Education Programme του University of Cambridge σε συνεργασία με το CIM