powered by

Με απώλειες έκλεισε το ΧΑΚ

Με απώλειες έκλεισε τη Δευτέρα το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει ποσοστιαία πτώση 0,06% και να κλείνει στις 46,40 μονάδες.
 
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίασε πτώση σε ποσοστό 0,07% κλείνοντας στις 27,55 μονάδες.

Ο όγκος των συναλλαγών ανήλθε σε € 65.388,49.

Σε ό,τι αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, με ζημιές έκλεισαν οι δείκτες της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,69%, των Ξενοδοχείων σε ποσοστό 0,31% και των Επενδυτικών σε ποσοστό 1,01%, ενώ με κέρδη έκλεισε η Εναλλακτική Αγορά σε ποσοστό 0,21%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με  36.228,35 ευρώ (τιμή κλεισίματος 0,537 ευρώ –άνοδος 0,37%), της Atlantic Insurance με  10.841,56 ευρώ (τιμή κλεισίματος 1,260 ευρώ –άνοδος 0,80%), της Louis plc με  5.002,80 ευρώ (τιμή κλεισίματος 0,074 ευρώ –άνοδος 8,82%), της Ελληνικής Τράπεζας με 3.834,70 ευρώ (τιμή κλεισίματος 0,582 ευρώ –πτώση 3,00%) και της εταιρίας Τσιμεντοποιία Βασιλικού με 3.187,22 ευρώ (τιμή κλεισίματος 1,930  ευρώ –άνοδος 0,52%).

Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 6 κινήθηκαν ανοδικά, 4 πτωτικά και 2 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανήλθε σε 72.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκπαιδεύονται οι εκπαιδευτές για ενίσχυση της χρηματοοικονομικής παιδείας των ενηλίκων
Βιλερουά ντε Γκαλό: Η επόμενη κίνηση της ΕΚΤ πιθανότατα θα είναι μείωση επιτοκίων
Ικανοποίηση ΚΤΚ για την νέα έκθεση Moneyval για την Κύπρο-Τι καταδεικνύει η πρόοδος και η αναβάθμιση που έχει επιτευχθεί
Το πλαίσιο στρατηγικών πρωτοβουλιών της Eurobank για ενίσχυση της επιχειρηματικής διασύνδεσης με Ινδία
Στο Ανώτατο με αίτημα Γενικού Εισαγγελέα η τύχη έφεσης σε υπόθεση κουρέματος-Γιατί παραπέμφθηκε από το Εφετείο
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.
Eurobank: Φέρνει την πρώτη agentic AI φωνητική πλατφόρμα για επιχειρήσεις στην Ευρώπη-Πρώτη παρουσίαση από Κύπρο
Στην ελίτ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Τρ. Κύπρου-Πολλαπλά οφέλη και μεγάλη δυναμική με την ένταξή της στον FTSE 25
Ανέβηκε στις €62.164 η αξία των ακάλυπτων επιταγών που εκδόθηκαν τον Μάιο
Τελική ευθεία για κουρεμένους με νέα πλατφόρμα επιβεβαίωσης αιτήσεων-Πώς υπολογίζεται η αποζημίωση