Powered by

Forthnet: Μπαίνει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας

Δοκιμαστικές κλήσεις στην κινητή τηλεφωνία ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα η Nova στο πλαίσιο των ετοιμασιών για το επίσημο λανσάρισμα που αναμένεται το φθινόπωρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόμενοι, η διοίκηση της Nova το τελευταίο διάστημα προετοιμαζόταν συστηματικά για την είσοδο της εταιρείας στην κινητή τηλεφωνία, έτσι ώστε να θωρακίσει περισσότερο την στρατηγική αξία της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι για να γίνει δυνατή η είσοδος της Nova στην κινητή τηλεφωνία ως MVNO, δηλαδή ως εικονικός πάροχος, η διοίκηση της Forthnet προσέφυγε στην ΕΕΤΤ για διαιτησία τον Οκτώβριο του 2016, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι τιμές που πρότειναν οι πάροχοι για τις τιμές χονδρικής υπήρξαν «παράλογες».

Έτσι μετά από διαδικασίες που διήρκεσαν περισσότερα από 2 χρόνια, και οι οποίες κατέληξαν σε θετική απόφαση της ΕΕΤΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με αποτέλεσμα και να υπογραφεί η σχετική σύμβαση MVNO τον Ιούνιο του 2019.

 

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

2015-2025: Η επώδυνη δεκαετία αποκατάστασης της Ελλάδας… Από την κατάρρευση στην ανταμοιβή
Έπεσαν οι υπογραφές για την εξαγορά της Δωδώνη από την Ελληνικά Γαλακτοκομεία-Τα επόμενα βήματα
Στο 7,9% μειώθηκε η ανεργία στην Ελλάδα τον Μάιο
Τι σηματοδοτεί η πρόταση εξαγοράς του ελληνικού χρηματιστηρίου από τη Euronext-Το παρασκήνιο και τα επόμενα βήματα
Οι τέσσερις κίνδυνοι για την ελληνική οικονομία και η ανησυχία για ενδεχόμενη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
Οι δύο μεγάλοι φόβοι των επιχειρηματιών στην Ελλάδα-Τι δείχνει έρευνα
BofA: Προοπτικές ανόδου για τις ελληνικές τράπεζες με αιχμή τη Eurobank…Οι νέες τιμές-στόχοι
Πρωτογενές πλεόνασμα €5,34 δις και υπέρβαση στόχων στην Ελλάδα το πεντάμηνο
Το ΕΚΠΑ στα κορυφαία Πανεπιστήμια παγκοσμίως-Νέα τριπλή διάκριση
Ο MSCI αναβαθμίζει την Ελλάδα-Ένα βήμα πιο κοντά στις developed markets