Το πλαστικό δεν είναι στη φύση της Lidl Κύπρου

Η Lidl Κύπρου στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί, συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Πλαστικής Σακούλας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως πρωτοστατεί στη μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος.
 
Ήδη από το 2019 η εταιρία απέσυρε την πλαστική σακούλα μίας χρήσης εξοικονομώντας ετησίως 45 τόνους πλαστικού, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων αλλά και στη μείωση του CO2 έως 40%.
 
Στο πλαίσιο αυτό την Παρασκευή 3 Ιουλίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, η Lidl Κύπρου με κάθε αγορά από τα καταστήματά της, χαρίζει στο κοινό μία οικολογική, πάνινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων.
 
Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος του REset Plastic, της διεθνούς στρατηγικής του Ομίλου Schwarz που αποσκοπεί σε έναν κόσμο με λιγότερο πλαστικό, και συγκεκριμένα στο πεδίο δράσης RΕduce, για τη μείωση χρήσης πλαστικού όπου είναι εφικτό και βιώσιμο.

Δειτε Επισης

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)