Powered by

Το Faros Hotel στην Αγία Νάπα επιστρέφει

Τις πόρτες του θα ανοίξει και πάλι το Faros Hotel στην Αγία Νάπα.

 

 

Το ξενοδοχείο, το οποίο από πέρσι έχει αναβαθμιστεί σε τεσσάρων αστέρων, αναμένεται να επαναλειτουργήσει στις 20 Ιουλίου, έπειτα από σχετική απόφαση που λήφθηκε πριν από μερικές μέρες.

Σημειώνεται ότι το δορυφορικό καζίνο της Επαρχίας Αμμοχώστου, C2 Ayia Napa βρίσκεται στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου Faros, όπως επίσης και η γνωστή καφετερία Costa Coffee.

 

Μετά την περσινή γενική ανακαίνισή του, το ξενοδοχείο της Vavlitis J.Hotels Ltd έγινε τεσσάρων αστέρων.
 



Μεταξύ άλλων, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο SPA και μία θερμαινόμενη πισίνα, τοποθετήθηκαν Gazeebos / Cabanas στην εξωτερική πισίνα, ενώ διαμορφώθηκαν καινούργιοι παιδότοποι και άλλα. 

 

 

 

Επίσης δημιουργήθηκαν δύο αίθουσες για να φιλοξενούν συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις, μέγιστης χωρητικότητας 110 ατόμων.

 

 

 

Το Faros Hotel βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Αγίας Νάπας, στην περιοχή του λιμανιού, μόλις 300 μέτρα από την πλησιέστερη όμορφη αμμώδη παραλία της Αγίας Νάπας με πολλά εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και πολλές άλλες ανέσεις.

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 164 δωμάτια και σουίτες.





Δειτε Επισης

Τα 37 πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου-Τα δωμάτια, οι κλίνες και πώς κατανέμονται ανά επαρχία(pics)
Γιώργος Τοφινής: Το όραμα της ΕΤΑΠ για την επαρχία Αμμοχώστου-Ανέκαθεν πρωτοπόρα στον τομέα του τουρισμού
City of Dreams Mediterranean: Επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών
Δεύτερο καλύτερο στην κατηγορία του στην Ευρώπη το αεροδρόμιο Λάρνακας-Αναγνώριση από το ACI Europe
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Φιλοξένησε την ιστορική επίσκεψη Ναρέντρα Μόντι στην Κύπρο
Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Ποιοι εκλέγηκαν και ποιοι επανεκλέγηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ρόδον»-Ψηφίστηκε η καταβολή μερίσματος
Πεντακόσιες επιπλέον πτήσεις ημερησίως στον εναέριο χώρο της Κύπρου-«Ομαλή ροή παρόλες τις προκλήσεις»
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Emirates: Αποκαλυπτήρια του νέου αεροσκάφους A350 στη διεθνή έκθεση «Paris Air Show 2025»