Δ. Βάκης: Αβέβαιο το μέλλον των επιχειρήσεων λόγω Covid-19
09:24 - 30 Ιουνίου 2020

To 2021 δεν θα είναι όπως αναμενόταν, αντίθετα θα είναι μια χρονιά με πολλές προκλήσεις, γι αυτό και από πλευράς επιχειρηματιών χρειάζεται σωστή διαχείριση, διορατικότητα και ανάγκη για καινοτομίες. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε μέσα από το 10th Nicosia Economic Congress που διεξάγεται διαδικτυακά φέτος, ο Πρόεδρος του ΣΕΛΚ, Δημήτρης Βάκης.

Στην σύντομη ομιλία του, ο κ. Βάκης έκανε λόγω για μια ρευστή περίοδο λόγω της πανδημίας όπως και για ένα αβέβαιο μέλλον, τόσο για την υγεία όσο και για τις επιχειρήσεις και την οικονομία γενικότερα. "Οι αποφάσεις και ενέργειες μας στο μέλλον θα είναι καίριες και καθοριστικές για την πορεία των οργανισμών που υπηρετούμε και τη οικονομία του τόπου", ανέφερε χαρακτηριστικά. Υπαρχει, συμπλήρωσε, προβληματισμός για το μεσοπρόθεσμο μέλλον.
Τόνισε, τέλος, ότι μέσα από το συγκεκριμένο συνέδριο θα είναι δυνατό να αξιολογηθεί καλύτερα η κατάσταση που έρχεται για το μέλλον.