Powered by

Nέο ξενοδοχείο στο Παραλίμνι, καινούργιο μπλοκ στο Euronapa Hotel Apartments

Δύο ακόμα τουριστικά έργα έλαβαν την έγκριση του Τμήματος Περιβάλλοντος, τις τελευταίες ημέρες, για ανέγερση νέου ξενοδοχείου και προσθήκες σε υφιστάμενη ξενοδοχειακή μονάδα, αντίστοιχα. 
 
Ξενοδοχείο 3* στο Παραλίμνι
Ξενοδοχείο 3* με δυναμικότητα 78 κλινών προωθείται για ανέγερση στο Παραλίμνι, στην περιοχή Κάππαρη. Το ξενοδοχείο θα χωροθετηθεί σε περιοχή που υπάρχουν οικιστικές μονάδες, παραθεριστικές κατοικίες και τουριστικές μονάδες.

Το τεμάχιο ανέγερσης του ξενοδοχείου έχει συνολικό εμβαδό 4.025 τ.μ. (εκ των οποίων τα 571,5 τ.μ. θα παραχωρηθούν ως χώρος πρασίνου) και απέχει περίπου 450 μέτρα από τη θάλασσα. Το προτεινόμενο κτήριο θα καταλαμβάνει έκταση 755 τ.μ. και η συνολική κάλυψη του θα ανέλθει στα 1.607 τ.μ..

Το έργο θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα και τρεις ορόφους. Θα περιλαμβάνει 36 δωμάτια, 2 δωμάτια για ΑΜΕΑ, χώρο αναμονής/ lobby, σαλόνι, μπαρ, εξωτερική και εσωτερική κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, χώρους spa, εστιατόριο πελατών, θεματικό εστιατόριο και όλους τους απαιτούμενους βοηθητικούς χώρους μιας ξενοδοχειακής μονάδας 3*.
 
Νέο μπλοκ στο Euronapa Hotel Apartments
Παράλληλα, η εταιρεία Α/φοι Παναγίδη (ΝΗΣΙ) ΛΤΔ προγραμματίζει προσθηκομετατροπές σε οργανωμένα τουριστικά διαμερίσματα και ανέγερση νέου μπλοκ στο Euronapa Hotel Apartments στην Αγία Νάπα. Η τουριστική ανάπτυξη αποτελείται από τα Μπλοκ A, B, C, D, E και F.

Oι προσθηκομετατροπές στα υφιστάμενα τουριστικά διαμερίσματα στα Μπλοκ D, E, F που περιλαμβάνονται στην αίτηση έχουν ήδη υλοποιηθεί. Συγκεκριμένα τα Μπλοκ Ε και F έχουν ενωθεί με την προσθήκη δωματίων και ανελκυστήρα σε ισόγειο και 1ο όροφο και επεκτάθηκαν με την προσθήκη 2 ου ορόφου. Επιπλέον έχουν πραγματοποιηθεί προσθηκομετατροπές στο υπόγειο και ισόγειο του υφιστάμενου Μπλοκ D το οποίο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Το νέο κτήριο (Μπλοκ G) θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και τρεις ορόφους και θα περιλαμβάνει χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης, χώρους υγιεινής στο ισόγειο και 18 στούντιο στους τρεις ορόφους, έξι σε κάθε όροφο.

Το υπόγειο του κτηρίου θα έχει εμβαδό 930τ.μ. και θα περιλαμβάνει χώρο στάθμευσης 28 θέσεων και μικρή αποθήκη. Στον ισόγειο εξωτερικό χώρο θα υπάρχει χώρος αθλοπαιδιών που θα καταλαμβάνει εμβαδό 162 τ.μ..
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Προς έγκριση από το Ecofin το τροποποιημένο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου
Πεντακόσιες επιπλέον πτήσεις ημερησίως στον εναέριο χώρο της Κύπρου-«Ομαλή ροή παρόλες τις προκλήσεις»
Χρυσήλιος Πελεκάνος: Τι έρχεται να κάνει η Drone Destination στην Κύπρο και ο στόχος για απευθείας πτήσεις με Ινδία
Έτσι έγινε το «Σπύρος Κυπριανού»... Ξενάγηση στους πλήρως αναβαθμισμένους χώρους του σταδίου(pics)
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Πετρολίνα: Πού βρίσκεται η εξαγορά της ExxonMobil Cyprus, τα κέρδη για το 2024 και η διανομή μερίσματος
Άνοιξε η πλατφόρμα για επιβεβαίωση της απομείωσης κουρεμένων καταθετών-Όλες οι πληροφορίες
Το πλαίσιο στρατηγικών πρωτοβουλιών της Eurobank για ενίσχυση της επιχειρηματικής διασύνδεσης με Ινδία
Emirates: Αποκαλυπτήρια του νέου αεροσκάφους A350 στη διεθνή έκθεση «Paris Air Show 2025»