Powered by

Γερμανία: Άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών για ΕΕ από 15 Ιουνίου

Η Γερμανία θα άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για χώρες – μέλη της ΕΕ, καθώς και για Βρετανία, Ισλανδία, Νορβηγία, Λιχτενστάιν και Ελβετία από τις 15 Ιουνίου, καθώς δεν υπάρχουν απαγορεύσεις εισόδου ή μεγάλης κλίμακας lockdown σε αυτές τις χώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους νωρίτερα σήμερα, ο Χάικο Μάας είπε ότι όλες οι παραπάνω χώρες πληρούν τα κριτήρια – πλην της Νορβηγίας, λόγω περιορισμού εισόδου – και της Ισπανίας, όπου η Βουλή θα αποφασίσει για το αν θα παραταθεί η απαγόρευση εισόδου.

Σύμφωνα με τον Γερμανό ΥΠΕΞ, θα υπάρξουν ταξιδιωτικές οδηγίες (πρωτόκολλα), ενώ πρόσθεσε ότι οι Γερμανοί θα κληθούν να μην ταξιδέψουν στη Βρετανία αν δεν είναι απαραίτητο, καθώς είναι σε ιχύ καραντίνα 14 ημερών.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση Κομισιόν για την συμφωνία αύξησης αποτελεσματικότητας κεφαλαιαγορών Ε.Ε.-Σημαντικά οφέλη
Διατηρεί στο 4,25% το επιτόκιό της η Τράπεζα της Αγγλίας-Απογοητεύει νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Στην εποχή των μηδενικών επιτοκίων εισέρχεται η Ελβετία-Ανησυχία για επιστροφή σε αρνητικά επιτόκια
Δεν γλιτώνει το πρόστιμο-μαμούθ €4 δις από την Ε.Ε. η Google… «Αναποτελεσματικά τα νομικά επιχειρήματα που προέβαλε»
Στο χείλος της ύφεσης η οικονομία της Ρωσίας-Τα υψηλά επιτόκια πνίγουν τις επενδύσεις
Λαγκάρντ: Το ευρωπαϊκό εμπόριο αντίβαρο στις παγκόσμιες αναταράξεις
Σε υψηλό δεκαετίας η πλατίνα-Στα 1.350,17 δολάρια η ουγγιά
Τζερόμ Πάουελ (Fed): Βασικός παράγοντας για την υψηλή αβεβαιότητα οι δασμοί Τραμπ
Πτώση για τον χρυσό μετά την πρόβλεψη της Fed για βραδύτερο ρυθμό μελλοντικών μειώσεων των επιτοκίων
Fed: Επιμένει σε στάση αναμονής-Αμετάβλητα τα επιτόκια και το dot plot που δίνει σήμα για δύο περικοπές φέτος