Θέατρα, σινεμά και συναυλίες από 1η Ιουλίου

Λαμβάνοντας υπόψη τους υφιστάμενους επιδημιολογικούς δείκτες και τις προβλέψεις για την εξέλιξη της νόσου COVID-19, αποφασίστηκε όπως από την 1η Ιουλίου 2020 επιτραπεί η διοργάνωση και διεξαγωγή συναυλιών/θεατρικών παραστάσεων σε οργανωμένους ανοικτούς χώρους με προκαθορισμένες θέσεις και σύμφωνα με τις οδηγίες για τη λειτουργία υπαίθριων αμφιθεάτρων και διαχείρισης κοινού https://www.pio.gov.cy/coronavirus/pdf/erg40.pdf.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες ο μέγιστος αριθμός ατόμων που θα επιτρέπεται να βρίσκεται ταυτόχρονα στο χώρο θα υπολογίζεται με βάση το εμβαδόν του ωφέλιμου ανοικτού χώρου, και νοουμένου ότι θα δίνονται θέσεις με διαφορά ενός μέτρου ή δύο θέσεων ανάμεσα σε άτομα ή παρέες, όπως ζητηθεί.

Αποφασίστηκε επίσης όπως από την 1η Ιουλίου 2020 επαναλειτουργήσουν τα κλειστά θέατρα και σινεμά με βάση οδηγιών που αφορούν τους κανόνες ασφάλειας και υγείας για τη λειτουργία των κλειστών θεάτρων και κινηματογράφων.

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που θα επιτρέπεται να βρίσκεται ταυτόχρονα στην αίθουσα του θεάτρου/κινηματογράφου θα υπολογίζεται με βάση το εμβαδόν του ωφέλιμου ανοικτού χώρου, και νοουμένου ότι θα δίνονται θέσεις με διαφορά δύο μέτρων ή δύο θέσεων ανάμεσα σε άτομα ή παρέες, όπως ζητηθεί.

Δειτε Επισης

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation ήταν χρυσός χορηγός του φιλανθρωπικού δείπνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Σεμινάριο Harris Kyriakides: «Latest Developments in Banking Litigation»
Έμπρακτη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»-Τα σχέδια που έρχονται
Έκκληση ΣΥ.ΚΕ.Α.Α. προς βουλευτές: Μην επιβραβεύσετε την ανισότητα, προστατέψτε τους ασθενείς
Σημαντικό βήμα για επέκταση του παγκόσμιου δικτύου του AUB Mediterraneo-Υπέγραψε MoU με το Πανεπιστήμιο Jiliang Κίνας
Καινοτόμα φωτονικά κυκλώματα για τα δίκτυα 6G-Νέο έργο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με χρηματοδότηση ΙδΕΚ
EY Κύπρου και CIM Cyprus Business School ενώνουν δυνάμεις και παρουσιάζουν το πρόγραμμα EY Learn & Earn
Partners: 30 χρόνια πορείας, δημιουργίας και αλλαγής στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας στην Κύπρο
Από τη Λεμεσό στον χάρτη της παγκόσμιας ναυτιλίας