powered by

Πρωτοπορεί η Ελληνική Τράπεζα: Χρεωστική κάρτα με ένα τηλεφώνημα

  • Περισσότερες από 100 νέες κάρτες εκδίδονται καθημερινά μέσω τηλεφώνου
  • Εκδόθηκαν περισσότερες από 20.000 νέες κάρτες τους τελευταίους δύο μήνες
 
Χρεωστική κάρτα, με ένα απλό τηλεφώνημα στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών, μπορούν να αποκτήσουν πλέον οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας, εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού τους.
 
Οι πελάτες της Τράπεζας που διαθέτουν λογαριασμό (τρεχούμενο / ταμιευτήριο), ο οποίος συνδέεται με κάρτα, μπορούν με ένα απλό τηλεφώνημα στο 8000 9999 να αποκτήσουν, γρήγορα και δωρεάν, χρεωστική κάρτα. Στη συνέχεια, η κάρτα αποστέλλεται δωρεάν στο σπίτι του πελάτη, ο οποίος λαμβάνει το PIN του με SMS στο κινητό του τηλέφωνο.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη νέα, καινοτόμο διαδικασία, περισσότερες από 100 χρεωστικές κάρτες εκδίδονται καθημερινά ώστε να πραγματοποιούν οι πελάτες τις συναλλαγές τους, εύκολα και με ασφάλεια. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες εκδόθηκαν περισσότερες από 20.000 χρεωστικές κάρτες, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στροφή των πελατών στα ψηφιακά κανάλια.
 
Επιπλέον, οι χρεωστικές κάρτες συνδέονται με έναν ή περισσότερους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πελάτη, ο οποίος μπορεί πλέον να πραγματοποιεί τις συναλλαγές του γρήγορα και ανέπαφα. Μεταξύ άλλων, ο πελάτης έχει πλέον στη διάθεσή του ένα ευρύ δίκτυο ΑΤΜ σε όλη την Κύπρο, καθώς και τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ανέπαφες συναλλαγές έως €50, χωρίς να πληκτρολογεί το PIN του.
 
Μέσω των ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν τις πλείστες από τις βασικές τραπεζικές συναλλαγές που θα διενεργούσαν σε οποιοδήποτε κατάστημα όπως για παράδειγμα ανάληψη/κατάθεση μετρητών, κατάθεση επιταγών, χωρίς ταλαιπωρία και οποιαδήποτε ώρα τους βολεύει.
 
 
 

Δειτε Επισης

CFA Society Cyprus: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κουρούγιαννη-Η κοινή δήλωση των μελών
Η ΕΚΤ ίσως τερματίσει το QE τον Δεκέμβριο και όχι τον Σεπτέμβριο-Πώς θα αντιδράσουν οι αγορές
Νέες προθεσμιακές καταθέσεις από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)-Η διάρκεια και το επιτόκια
Θωρακισμένο το χρηματοοικονομικό σύστημα, αλλά απαιτείται εγρήγορση-Παραμένει ανθεκτική η κυπριακή οικονομία
Οριακή μείωση στο δείκτη ΜΕΧ και αύξηση κάλυψης με προβλέψεις στο τέλος Μαρτίου
Μειωμένη κατά €82 εκατ. η κερδοφορία των τραπεζών το πρώτο τρίμηνο-Αυξημένα κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία
Διαγωνισμός σχεδίου της ΕΚΤ για μελλοντικά τραπεζογραμμάτια ευρώ...Τα πιθανά θέματα και σε ποιους απευθύνεται
Κάτω από 4% το ποσοστό της Wellington στην Τράπεζα Κύπρου
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Καθοριστικό βήμα ο νόμος για τους εγκλωβισμένους αγοραστές
Διασφαλίζει ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσίες της η Τρ. Κύπρου-Ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσβασιμότητας