powered by

John Christodoulou: Να φανούμε έξυπνοι και να υπερβούμε τις δυσκολίες

Στο παρόν στάδιο όλες οι επιχειρήσεις, ανάμεσα τους και η αγορά του real estate βρίσκονται στάσιμες, δήλωσε στο InBusinessNews ο μεγιστάνας του real estate, John Christodoulou, λέγοντας επίσης ότι πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να βοηθηθεί κάθε τομέας της οικονομίας που έχει πρόβλημα. 

«Δεν θέλουμε κανένας τομέας της οικονομίας να πληγεί γιατί εάν ένας τομέας παρουσιάσει προβλήματα τότε θα επηρεαστούμε όλοι μας. Τα λεφτά πάνε γύρω γύρω», είπε χαρακτηριστικά. 

Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά ακινήτων, σημείωσε πως, πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή ώστε να βρούμε τη φόρμουλα εκείνη που θα βοηθήσει την κατάσταση. «Δεν θέλουμε πανικό στις πωλήσεις», πρόσθεσε. 

«Βρισκόμαστε σε μια οικονομική κρίση και πρέπει να φανούμε έξυπνοι και να βρούμε τον τρόπο να υπερβούμε τις δυσκολίες. Έτσι θα είμαστε όλοι νικητές και θα καταφέρουμε να επαναφέρουμε όλες τις επιχειρήσεις σε κανονικούς ρυθμούς», εξήγησε περαιτέρω. 

Αν δεν ενεργήσουμε σωστά και βρούμε λύσεις τότε θα θέσουμε την παγκόσμια οικονομία σε κίνδυνο οικονομικής κατάρρευσης, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι έχουμε το κλειδί ώστε να προχωρήσουμε, μας ανέφερε.  

Η κρίση που προκλήθηκε από τον COVID-19 μας έχει δώσει ένα μεγάλο μάθημα

Στο μεταξύ, την Πέμπτη ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η διανομή των 6,107 ευχαριστήριων πακέτων στους γιατρούς, νοσηλευτές και στο υποστηρικτικό προσωπικό και των 9 δημόσιων νοσηλευτηρίων της Κύπρου, με αφορμή των εορτασμών της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μετά από πρωτοβουλία του John Christodoulou, Ιδρυτή του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος ‘Yianis Christodoulou Foundation’.

Με την κίνηση αυτή ο ίδιος θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, στα μέλη της ιατρικής κοινότητας που καθημερινά, με αυταπάρνηση, θέτουν την προσωπική τους υγεία καθώς και των οικογενειών τους σε κίνδυνο.

«Η κρίση μας έχει δώσει ένα μεγάλο μάθημα για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό για την ανθρωπότητα», ήταν το σχόλιο που μας έκανε ο John Christodoulou για την νέα του πρωτοβουλία.

 


 

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Αυτοψία δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου στο εργοτάξιο της οδού Τσερίου
Πολυτελή ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
ΕΟΑ Λάρνακας: Σε ισχύ εντολή για αύξηση ενεργειακής απόδοσης αναπτύξεων
Π. Λεπτός: Η ισχυρή δυναμική της Κρήτης, οι επενδύσεις του ομίλου στο νησί και το Costa Nopia ως φυσική εξέλιξη
Οι διαθέσιμες για ενοικίαση οικίες παγκύπρια, το μέσο μηνιαίο ενοίκιο ανά επαρχία και η πόλη...πόλος έλξης
Πωλείται ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα της Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για το νέο αρχαιολογικό μουσείο-Το έργο που επανατοποθετεί την Κύπρο στον πολιτιστικό χάρτη
Λύρα Αμβροσίδου: Ο ανθεκτικός αλλά όχι άτρωτος τομέας των ακινήτων, οι προκλήσεις και το ανανεωμένο Pendeli Resort
Costa Nopia: Έρχεται μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αναπτύξεις στην Ελλάδα από τον Όμιλο Λεπτός