Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

NEO PLAZA: Συνεχίζονται οι εργασίες κι έναρξη τον Μάρτιο 2021

Μετά το πράσινο φως που δόθηκε από την κυβέρνηση, ξεκίνησαν ξανά οι εργασίες κατασκευής του εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου NEO PLAZA.
 
Με βάση τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η έναρξη λειτουργίας του μεταφέρεται για τον Μάρτιο του 2021 καθώς η συγκεκριμένη περίοδος θεωρείται κατάλληλη για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα και ανάλογη συνέχεια.  
 
To NEO PLAZA αποτελεί μια καινούρια ιδέα που εξυπηρετεί τη Μεσογειακή κουλτούρα και την Κυπριακή κοινωνική εξωστρέφεια. Μια ιδέα που προέκυψε από την διαπίστωση ότι η πόλη έχει ανάγκη από νέους πόλους διάδρασης μέσα από προτάσεις αστικής ανάπτυξης με μακρόπνοη δυναμική.  Ένα meeting point για τους κάτοικους της Λευκωσίας και όχι μόνο με  εγκαταστάσεις που έχουν αναφορές στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου σε συνδυασμό με τη μοντέρνα αισθητική, τη λειτουργικότητα, τις κλιματικές και περιβαλλοντολογικές παραμέτρους σε ένα ανοικτό (open air) και ασφαλές περιβάλλον.

Το έργο αναπτύσσεται μέσα σε 55.000 τ.μ. για να προσφέρει μια πολυδιάστατη εμπειρία στους επισκέπτες.
 
Ο πυρήνας του NEO PLAZA θα είναι μια πλατεία στο κέντρο :
  • Η οποία θα περιβάλλεται από χώρους εστίασης με εσωτερική και εξωτερική ταξινόμηση για απόλαυση και χαλάρωση παντός καιρού.
  • Μια γιγαντοοθόνη θα προσφέρει ψυχαγωγία προβάλλοντας αθλητικούς αγώνες και μεγάλα events.
  • Τα παιδιά θα έχουν εκεί το δικό τους «στέκι», με ειδικά σχεδιασμένο παιδότοπο που θα αναπτύσσεται σε 700 τ.μ. εσωτερικών και 3000 τ.μ. εξωτερικών εγκαταστάσεων.
  • Η πλατεία θα λειτουργεί και σαν χώρος δρώμενων, όπως συναυλίες και θερινός κινηματογράφος, φιλανθρωπικές και παιδικές εδηλώσεις, που θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένα σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Από την πλατεία θα ξεκινάει και ο εμπορικός δρόμος. Πλακόστρωτος και δενδροφυτεμένος, θα φιλοξενεί εκατέρωθεν καταστήματα με δημοφιλείς μάρκες σε συνεχόμενες εκπτώσεις και ένα pop up designer store το οποίο θα προσφέρει High Fashion Brands, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε δελεαστικές τιμές.
  • Σε 4000 τ.μ. επιπλέον και ξεχωριστά, θα φιλοξενούνται μεγάλα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, ένα ξεχωριστό κατάστημα λιανικής που θα κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά στην Κυπριακή αγορά και επίσης κατάστημα που θα καλύπτει τα ήδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι.
  • Τέλος 1.100 δωρεάν θέσεις parking θα εξασφαλίζουν εύκολη και άμεση πρόσβαση στο πάρκο.  

Δειτε Επισης

Αφαιρείται το βάρος συσκευασίας κατά την πώληση προϊοντων-Τι προνοεί το υπουργικό διάταγμα
Τόλμησε, καινοτόμησε και δίδαξε τις e-αγορές το Skroutz -Πώς καταφέρνει να διατηρεί την πρωτιά
Στην Κύπρο ο Φάνης Λαμπρόπουλος για την Mangas-Η νέα digital εκστρατεία της εταιρείας από την Orb
Άλλες ισορροπίες στο λιανικό εμπόριο με πιθανό deal Σκλαβενίτη-Παπαντωνίου
Mallouppas & Papacostas: Στις οικογένειες Μαλλούππα και Παπακώστα σχεδόν το 100% της εταιρείας
Η ΑΛΑΜΠΡΑ κρατά τις παραδόσεις και μοιράζει δώρα... Φέρνει τον «Γαλατά των Χριστουγέννων»
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
CTC: Αύξηση τζίρου, αλλά και ζημιών
Επίσκεψη Προέδρου Χριστοδουλίδη στην Mitsides Point Σερβίας
Μειώθηκαν οι πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Οκτώβριο