Fetch: Η πρώτη on-demand πλατφόρμα αγοράς και παράδοσης λανσάρεται στην Κύπρο!

Ο Όμιλος G.A.P Vassilopoulos παρουσιάζει την νέα του υπηρεσία, Fetch. 
 
Το Fetch προσφέρει κάτι περισσότερο από προϊόντα. Προσφέρει άνεση και ευκολία.
 
Το Fetch είναι η πρώτη online εφαρμογή στην Κύπρο που διευκολύνει τις ηλεκτρονικές αγορές σας αλλά και ταυτόχρονα μειώνει τον χρόνο παράδοσης όπως δεν έχετε βιώσει ποτέ. Στην εποχή μας, ο χρόνος είναι πολύτιμος - είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τον εξοικονομήσετε, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένοι είστε στην ζωή σας. Παραλάβετε τις αγορές σας σε χρόνο ρεκόρ, έτσι ώστε να μπορέσετε να αφιερώσετε το χρόνο σας σε αυτά που πραγματικά αξίζουν.
 
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή για iOS ή Android. https://fetch.com.cy/apps
 
Αναζητείστε, αγοράστε και παρακολουθήστε τις παραδόσεις σας στην εφαρμογή
 
Το Fetch είναι η πρώτη online πλατφόρμα στην Κύπρο, που μπορείτε να αναζητήσετε χιλιάδες προϊόντα στην πόλη σας και να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο καθώς οι Fetchers μας σας παραδίδουν τις αγορές σας κατευθείαν στην πόρτα σας.
 
Order in seconds. Delivered in minutes. 
Ως Fetchers εργαζόμαστε για να σας παραδώσουμε ότι χρειάζεστε ακόμα πιο γρήγορα.
 
Παραγγείλτε ανά πάσα στιγμή
Έχουμε διαθέσιμα χιλιάδες προϊόντα για εσάς, έτοιμα να αγοραστούν και να παραδοθούν από τους Fetchers μας στην πόρτα σας σε πραγματικό χρόνο.
 
Πληρώστε με ασφάλεια 
Η Fetch προσφέρει στους πελάτες της το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας που παρέχει η Worldline - SIX Payment Services, ο # 1 πάροχος πληρωμών στην Ευρώπη.


 
Fetch - Η πρώτη on-demand πλατφόρμα αγοράς και παράδοσης για Εμπόρους! 
Μέλος του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos 
 
Το Fetch είναι η πρώτη online πλατφόρμα στην Κύπρο, διαθέσιμη μόνο σε κινητή εφαρμογή, που αυξάνει τις πωλήσεις σας, διευκολύνει τις διαδικασίες σας, αλλά ταυτόχρονα αναλαμβάνει και την παράδοση! 
 
Προσφέρουμε κάτι περισσότερο από μία πλατφόρμα. Προσφέρουμε ευκολία.
Η ευκολία που προσφέρουμε δεν είναι απλά να αναρτήσετε τα προϊόντα σας σε μια online πλατφόρμα, είναι επίσης ο πολύτιμος χρόνος σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να τον εξοικονομήσετε, να μειώσετε τα κόστη σας, να προσεγγίσετε περισσότερους καταναλωτές και το σημαντικότερο να κρατήσετε τους πελάτες σας ικανοποιημένους με παράδοση σε χρόνο ρεκόρ.
 
Αναπτύξτε την επιχείρησή σας και προσεγγίστε νέους πελάτες, σε συνεργασία με το Fetch
Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, μπορείτε να ενταχθείτε στο Fetch και από τώρα και στο εξής τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς για εσάς! 
 
Το Fetch είναι η μόνη online πλατφόρμα στην Κύπρο, που σας δίνει την ευχέρεια να διαφημίσετε τα προϊόντα που προσφέρετε, αναλαμβάνοντας εμείς τις παραδόσεις των επιλεγμένων προϊόντων, στην πόρτα των πελατών σας. 
 
Προετοιμασία, παραλαβή, παράδοση, απόλαυση!
Οι παραγγελίες τοποθετούνται από τους χρήστες του Fetch μέσω της εφαρμογής Fetch προς το κατάστημα σας. Εσείς τις προετοιμάζετε, οι Fetchers μας τις παραλαμβάνουν, τις παραδίδουν σε πραγματικό χρόνο στην πόρτα των πελατών σας και αυτοί τις απολαμβάνουν. Πιο απλό και πιο γρήγορο δεν γίνεται!
 
Στη συνέχεια, προετοιμάζετε την παραγγελία, οι Fetchers μας την παραλαμβάνουν και την παραδίδουν κατευθείαν στην πόρτα του πελάτη σας, σε πραγματικό χρόνο!
 
Ασφαλείς πληρωμές άνευ μετρητών
Όλες οι παραγγελίες των χρηστών προπληρώνονται μέσω κάρτας και διεκπεραιώνονται από την Worldline - SIX Payment Services. Τα χρήματα από τις πωλήσεις σας καταθέτονται αυτόματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό εβδομαδιαίως. Το σημαντικότερο είναι ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλείς μέσω της Worldline - SIX Payment Services, την #1 εταιρεία πληρωμών στην Ευρώπη.

Fetch - Order in Seconds. Delivered in minutes.

Δειτε Επισης

Orb Communications: Πρωτοπορεί στον τομέα της και υιοθετεί υβριδικό μοντέλο εργασίας
Συνεργασία Συνδέσμου Μωρά Θαύματα και Ipanema Espresso
Το Paradox Museum Limassol ανοίγει τις πύλες του για το κοινό
Ο ΟΚΥπΥ σύμμαχος στη μάχη κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου
Αλέξανδρος Καμπέρος: Ολοκληρωτική η καταστροφή, τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Μάθε πώς οι συναλλαγές σου μπορεί να γίνονται και... μούχτι
Έκαψαν τα γραφεία της ΟΣΕΛ στη Λευκωσία-Θύμα των επεισοδίων στο «Ελευθερία»
Στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ
ΤΕΣΕΚ Μακάριος Γ΄ Λευκωσίας: «Επαγγέλματα του μέλλοντος και Νέες Δεξιότητες»
Επανέρχεται σταδιακά και με νέο σχεδιασμό η Πύλη Κτηματολογίου