Ενιαίο Τουριστικό Μέτωπο Κύπρου-Ελλάδας με εκπτώσεις 40%!

Πιέσεις για δημιουργία ενιαίου τουριστικού μετώπου Κύπρου-Ελλάδος με στόχο την εξασφάλισή τουριστών από τη μία χώρα στην άλλα προωθούν σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του InBusinessNews αρμόδιοι τουριστικοί φορείς των δύο χωρών.
 
Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να «εκμεταλλευτούν» οι δύο χώρες την καλή διαχείριση των δύο χωρών σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ώστε να προσφερθούν τουριστικά πακέτα αρχής γενομένης από τα μέσα Ιουνίου σε διάφορους προορισμούς με εκπτώσεις που θα φθάνουν μέχρι και το 40%.
 
Κοινωνοί των εξελίξεων είναι και αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις από τα αεροδρόμια Κύπρου και Ελλάδος οι οποίες επέδειξαν προθυμία για παραχώρηση σημαντικών εκπτώσεων με την προϋπόθεση ότι οι πτήσεις που θα πραγματοποιούν θα είναι με γεμάτα αεροπλάνα.
 
Ήδη μεγάλη αεροπορική εταιρεία σε επικοινωνία που είχε με ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κύπρου, εξέφρασε πρόθεση για παραχώρηση εισιτηρίων τους καλοκαιρινούς μήνες προς ελληνικές μεγαλουπόλεις και νησιά με κόστος που δεν θα ξεπερνά τα €100.
 
Στις σκέψεις των αρμοδίων φορέων είναι να προστεθεί στο ενιαίο τουριστικό μέτωπο και το Ισραήλ το οποίο έκανε επίσης καλή διαχείριση στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
 
Στην ουσία οι αρμόδιοι θεωρούν πως αν γίνει συντονισμένα αυτή η προσπάθεια θα μπορούσαν τα αεροπλάνα να πραγματοποιούν πτήσεις με γεμάτες όλες τις θέσεις και όχι με μορατόριουμ θέσεων με αποτέλεσμα να μετακυλήσουν και σημαντική έκπτωση στα τελικά πακέτα που θα προσφέρουν.
 
Οι αρμόδιοι φορείς αναμένουν επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση για το άνοιγμα των κυπριακών αεροδρομίων, το οποίο κατά την εκτίμηση τους θα μπορούσε να επιστρέψει στην κανονικότητα στα μέσα Ιουνίου.

Δειτε Επισης

Πάνε για να σπάσουν το φράγμα του 2019 τα έσοδα από τον τουρισμό το 2023
Φέρνει χρήμα ο τουρισμός... Αυξημένα τα έσοδα κατά τους πρώτους επτά μήνες
Cyprus Airways: Για τεχνικούς λόγους η καθυστέρηση πτήσης από Γαλλία
Coffee Berry: Ενισχύουν το πολυδιάστατο έργο του Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή»
Νέος πρόεδρος και μέλος στο Δ.Σ. της Cyprus Airways
Το παλιό αρχοντικό στο κέντρο της Λεμεσού που μετατράπηκε σε boutique hotel (pics)
Άσκηση στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας-Η έκκληση προς το κοινό
Κοινά πακέτα Σαουδικής Αραβίας-Κύπρου προτείνει ο Κουμής
Δήμος Λευκωσίας: Ψάχνει food truck για Πλατεία Ελευθερίας-Δωρεάν η φιλοξενία
Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης