powered by

Η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει στους πελάτες της online εγγραφή στην υπηρεσία 1bank

Πλέον οι πελάτες της Τράπεζας Κύπρου μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία 1bank για χρήση των ψηφιακών καναλιών, εύκολα, γρήγορα και ηλεκτρονικά. 

Όσοι, λοιπόν, είστε υφιστάμενοι ιδιώτες πελάτες της Τράπεζας Κύπρου, 18+ και έχετε ένα τουλάχιστον λογαριασμό στην Τράπεζα, σας προσφέρεται η επιλογή της online εγγραφής συνδρομητή στην 1bank.
Η νέα δυνατότητα εγγραφής ως συνδρομητή προσφέρεται από τη σελίδα εισόδου της υπηρεσίας 1bank Internet Banking επιλέγοντας «Εγγραφείτε στην 1bank», ενώ εντός των επόμενων μερικών ημερών θα είναι διαθέσιμη και από τη σελίδα εισόδου του Mobile Banking App.
Για ολοκλήρωση της διαδικασίας, ακολουθείστε μερικές απλές κινήσεις αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στις πιο κάτω πληροφορίες:

  • Στον αριθμό της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας (όπως έχει καταχωρηθεί στην Τράπεζα).
  • Στο κινητό τηλέφωνο που είναι καταχωρημένο στην Τράπεζα (στο οποίο θα παραλάβετε κωδικό επιβεβαίωσης).
  • Στα τελευταία 6 ψηφία του λογαριασμού ή της κάρτας σας.
 
Μόλις τα στοιχεία σας ταυτοποιηθούν, γίνεται  online δημιουργία νέας συνδρομής, σας δίνεται το User ID στην οθόνη και μέσω sms και καθορίζεται μόνοι σας τον κωδικό ασφαλείας. Οι προσωπικοί σας λογαριασμοί θα συνδεθούν με «πλήρη πρόσβαση» (δυνατότητα και μεταφορών) ενώ οι κοινοί λογαριασμοί (joint accounts) θα συνδεθούν για ενημέρωση μόνο (όπως γίνεται με την έντυπη αίτηση).
Εάν είστε ήδη συνδρομητής της 1bank και ξεχάσατε τους κωδικούς πρόσβασης, εμφανίζεται στην οθόνη σας η υφιστάμενη συνδρομή και σας προτρέπει να καθορίσετε νέο κωδικό ασφαλείας.
 
Απώτερος στόχος πάντα -προσβλέποντας στο μέλλον αλλά και ανταποκρινόμενοι στις καθημερινές ιδιάζουσες συνθήκες- η καλύτερη, γρηγορότερη και πιο ασφαλής εξυπηρέτησή σας.
 
 

Δειτε Επισης

Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και αυξημένη ρευστότητα για τα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα το 2024
Σύνδεσμος Τραπεζών: Γενική συνέλευση στην παρουσία του CEO της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας
Στον δρόμο προς την τελευταία διαδοχική μείωση των επιτοκίων κατά 0,25 της μονάδας τον Ιούνιο η ΕΚΤ
Τράπεζα Κύπρου: Επανεκλογή Αράπογλου στην προεδρία και Grobler στην αντιπροεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
Έρχονται αλλαγές στους κανόνες για τις τράπεζες-Η πρόταση της ΕΚΤ
Π. Νικολάου: Ανοιχτή σε μη οργανικές ευκαιρίες που μπορεί να επιταχύνουν την οργανική ανάπτυξη η Τρ. Κύπρου
Τ. Αράπογλου: Αύξηση ποσοστού διανομής κερδών στους μετόχους, προγράμματα επιβράβευσης του προσωπικού
Νέα μείωση επιτοκίου από την Τράπεζα Κύπρου-Άμεσο όφελος για 12.000 δανειολήπτες
Ενδυναμώνεται η διοίκηση της Alpha Bank-Οι τρεις στρατηγικές προσθήκες και οι θέσεις που αναλαμβάνουν
Ξεπέρασε τα $10 δις η κεφαλαιοποίηση της Freedom Holding Corp. μετά το ιστορικό ρεκόρ στην τιμή της μετοχής της