Powered by

Καποδίστριας: Δωρεά 400 μασκών για αντιμετώπιση Κορωνοϊού

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ προέβη σε δωρεά 400 μασκών, που εξασφάλισε από το εξωτερικό, προς τις ιατρικές υπηρεσίες σαν ελάχιστη εκτίμηση και βοήθεια στο τεράστιο έργο που επιτελούν για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Θα ήταν ευχής έργο εάν μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε ακόμη περισσότερες και όχι μόνον 400. Οι μάσκες αυτές είναι ευτελούς αξίας μεν, υπερπολύτιμες δε, δεδομένου της τεράστιας έλλειψης που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Εκφράζουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ και την εκτίμηση μας προς όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την τεράστια μάχη που δίνουν και είμαστε βέβαιοι πως πλησιάζει σύντομα η μέρα που ο στόχος θα επιτευχθεί.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Στις Βρυξέλλες για τις συνεδριάσεις Eurogroup και ECOFIN ο Μάκης Κεραυνός-Τα θέματα στην ατζέντα
Αμελητέες ζημιές στο ΧΑΚ την Παρασκευή, εβδομαδιαία κέρδη
Κωνσταντίνος Κόμπος: Εθνικός στόχος με θετικές προεκτάσεις για την οικονομία η ένταξη στον χώρο Σένγκεν
Σωτήρης Μαρκίδης: Ο στόχος που πέτυχε για δεύτερο συναπτό έτος το Τμ. Φορολογίας-Επιστράφηκε ποσό €25 εκατ.
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
Σχέδιο κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας για το 2025 από το Υπουργείο Υγείας
Ετήσια αύξηση 4,3% στον δείκτη κύκλου εργασιών στη βιομηχανία το τετράμηνο
Διαγραφή γραμματίων δημοσίου από το ΧΑΚ-Πότε θα σταματήσει η διαπραγμάτευσή τους