powered by

Altamira: Πωλεί κτήριο με νυχτερινά κέντρα στη Λεμεσό (pics)

Εμπορικό κτήριο σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 260 μέτρα βόρεια της μαρίνας Λεμεσού και περί τα 255 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημαρχείου Λεμεσού το οποίο στεγάζει νυχτερινά κέντρα πωλεί για το ποσό των €985.000 η Altamira.

Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων όπως εστιατόρια, καφετέριες, υπεραγορές, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς κέντρο της πόλης και τον «Μώλο» της Λεμεσού. Πρόκειται για μια πολύ ελκυστική περιοχή η οποία διακρίνεται για την προσπελασιμότητα της.

Εντός του ακινήτου υπάρχει ένα ισόγειο κτήριο το οποίο έχει διαχωριστεί σε βορειοανατολικό και νοτιοδυτικό τμήμα, εντός των οποίων στεγάζονται νυκτερινά κέντρα. Το βορειοανατολικό τμήμα του κτηρίου με εμβαδό 130 τ.μ (περίπου), χρησιμοποιείται για τις ανάγκες παρακείμενου νυχτερινού κέντρου. Το κτήριο στο νοτιοδυτικό τμήμα αποτελεί από χώρο εισόδου, αποχωρητήρια ανδρών και γυναικών, ενιαίο χώρο, δύο μπαρ, κουζίνα, αποχωρητήρια προσωπικού και αποθήκες.  Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 690 τ.μ (περίπου) και των αποθηκών σε 100 τ.μ (περίπου).

Το ακίνητο ενοικιάζεται με  καλή απόδοση και θεωρείται ως μια ελκυστική επιλογή για επένδυση. Σημειώνεται ότι ο ανεξάντλητος συντελεστής δόμησης έχει πωληθεί.

Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Δειτε Επισης

Μελετούν τις παραμέτρους για θεσμοθέτηση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Επιπλέον προτάσεις για ενίσχυση στεγαστικής πολιτικής κατέθεσε στον ΠτΔ ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Ακινήτων
Landbank Analytics: Οι μέσες τιμές καινούργιων διαμερισμάτων και οικιών στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο του 2025
The Landmark Towers: Στην El Greco η εσωτερική διαμόρφωση σε πόρτες, παράθυρα και κουζίνες
Στ. Καραμοντάνης: Σταθερά στην πρώτη γραμμή της αφαλάτωσης ο όμιλος Caramondani-Πλάνα επέκτασης στην Αλγερία
Μετονομάζεται σε «Γλαύκος Κληρίδης» το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου-Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αναβάθμισης
Εγκαταστάσεις και υποδομές μιας επένδυσης μεγατόνων στην καρδιά της καινοτομίας-Τι θα έχει το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο
Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου
Προνομιακές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας