Ελληνική Τράπεζα: Στα €30.000 το όριο κατάθεσης μετρητών στις ΑΤΜ

Επιπρόσθετα μέτρα προστασίας και διευκόλυνσης των πελατών της ανακοινώνει η Ελληνική Τράπεζα, σε συνέχεια των τελευταίων μέτρων ασφαλείας που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας αναχαίτισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19). 

Συγκεκριμένα:

 
Βάσει του διατάγματος της Κυβέρνησης, παρακαλούμε τους πελάτες μας να επισκέπτονται τα καταστήματα μόνο εάν αυτό κρίνεται ως απολύτως απαραίτητο, ενώ όσοι πελάτες εισέρχονται στο κατάστημα και δεν έχουν χρεωστική κάρτα θα πρέπει να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα, ώστε να τους εκδοθεί δωρεάν χρεωστική κάρτα. Ακολουθώντας τις οδηγίες για περιορισμό των μετακινήσεων και ικανοποιώντας τις ανάγκες του προσωπικού της Ελληνικής Τράπεζας, το δίκτυο των καταστημάτων λειτουργεί με μειωμένο αριθμό προσωπικού. Επισυνάπτεται η λίστα των καταστημάτων που λειτουργούν.
 
Προτρέπουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν τη χρήση των ψηφιακών μας καναλιών και συγκεκριμένα το Mobile App, το Web Banking, τις ATM καθώς και τις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών. Με τα ψηφιακά κανάλια μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους πιο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, προστατεύοντας την υγεία τους. Παράλληλα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πλέον οι πελάτες μας θα μπορούν να κάνουν έγγραφή στα ηλεκτρονικά κανάλια της Τράπεζας χωρίς να επισκέπτονται το κατάστημα, μέσω του συνδέσμου www.hellenicbank.com/register. H Ελληνική Τράπεζα είναι η πρώτη Τράπεζα στην Κύπρο που προσφέρει αυτή την επιλογή για άμεση εγγραφή στα ηλεκτρονικά της κανάλια χωρίς καμία φυσική επαφή.
 
Επιπλέον, προς διευκόλυνση των επιχειρήσεων που παραμένουν ανοικτές, το όριο κατάθεσης μετρητών στο δίκτυο των ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας αυξάνεται από το μέγιστο ποσό των €10000 στο μέγιστο ποσό των €30000.
 

Δειτε Επισης

Σημαντική αύξηση δανείων και μείωση καταθέσεων τον Μάρτιο-Τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας
Ψηλώνει τα χέρια για την ηλεκτρική διασύνδεση ο Παπαναστασίου-«Ως Κυπριακή Δημοκρατία αναμένουμε...»
Bristol Myers Squibb: Μια ηγέτιδα βιοφαρμακευτική εταιρεία με δυναμή της την καινοτομία στην ογκολογική φροντίδα
Πετούν τα έσοδα από τον τουρισμό...Αύξηση 35% και στα €148,9 εκατομμύρια το πρώτο δίμηνο
ΕΚΚ: Καλεί σε συμμετοχή στη διαβούλευση της Κομισιόν για ολοκλήρωση της αγοράς κεφαλαίων
IN Business Awards: Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας-Μέχρι πότε μπορείτε να ψηφίζετε
Έλενα Μέλη: Ο πρώτος χρόνος του Jinius Marketplace…Εξελισσόμαστε και χτίζουμε το μέλλον του e-commerce στην Κύπρο
Με Μιχάλη Χατζηπαντέλα εισηγητή δίνει κατεύθυνση στο φορολογικό σύστημα της Ε.Ε. η Κύπρος-«Αποδείξαμε ότι μπορούμε»
Σώτος Τρικωμίτης: Ξοδέψαμε και επενδύσαμε στην ηλεκτροκίνηση, είμαστε έξω φρενών και θα πάμε σε δυναμικά μέτρα
Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου: Το επόμενο μεγάλο βήμα στην ηγεσία ξεκινά με συμμετοχή