Powered by

Constantinou Bros Hotels: Μερική λειτουργία ή κλείσιμο σε πτέρυγες

Αρνητικά αναμένεται να επηρεαστεί ο κύκλος εργασιών της Constantinou Bros Hotels Public Company Ltd από την εξάπλωση του κορωνοϊού, βάσει των υφιστάμενων δεδομένων και ενδείξεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και αναψυχής, ο οποίος έχει επηρεαστεί και αναμένεται να συνεχίσει να επηρεάζεται δυσμενώς από περεταίρω εξάπλωση του ιού, εξετάζει διάφορα μέτρα και πλάνα για την μείωση των λειτουργικών της εξόδων, όπως την μερική λειτουργία κάποιων μονάδων ή το κλείσιμο κάποιων πτερύγων των ξενοδοχείων της.

«Στο παρόν στάδιο η Εταιρεία δεν μπορεί να εκτιμήσει και να προσμετρήσει το αρνητικό αντίκτυπο στον κύκλο εργασιών της καθώς τα τοπικά και διεθνή περιοριστικά μέτρα που λαμβάνονται αναφορικά με τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και την διακίνηση των πολιτών αλλάζουν συνεχώς».  
 
Ακόμα να επηρεαστεί η Constantinou Bros Developers Plc και η Constantinou Bros Properties Plc 
 
Από τη πλευρά τoυς, η Constantinou Bros Developers Plc και η Constantinou Bros Properties Plc ανακοίνωσαν ότι ο κύκλος εργασιών τους δεν έχει ακόμα επηρεαστεί αρνητικά. Οι εταιρείες προσθέτουν ότι στο παρόν στάδιο δεν μπορεί να εκτιμηθεί και να προσμετρηθεί το αρνητικό αντίκτυπο στον κύκλο εργασιών τους. 
 
 

Δειτε Επισης

Παγκόσμια τουριστική έκρηξη-Γιατί τα ταξίδια γίνονται η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη
Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής