Powered by

Aeroflot: Αναστολή πτήσεων λόγω κορωνοϊού

Η ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot αναστέλλει από τις 13 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου τις πτήσεις που πραγματοποιεί σε μερικές πόλεις της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας. Πρόκειται για την μεγαλύτερη μείωση πτήσεων της Aeroflot προς την Ευρώπη εξαιτίας του κορονοϊού. Πρόσφατα είχαν περιορισθεί σημαντικά οι αεροπορικές συνδέσεις με την Κίνα, τη Νότιο Κορέα και το Ιράν.     
 
Συγκεκριμένα αναστέλλονται οι πτήσεις προς τις ισπανικές πόλεις Αλικάντε, Βαλένθια, Μάλαγα, Τενερίφη και Πάλμα ντε Μαγιόρκα, προς τις γαλλικές πόλεις  Μασσαλία, Λυών, Νίκαια, προς τις γερμανικές πόλεις Δρέσδη , Ντύσελντορφ, Αμβούργο, Ανόβερο, Στουτγάρδη και προς τις ιταλικές πόλεις  Μιλάνο, Βενετία, Νάπολη, Βερόνα και Μπολόνια.       
 
Επίσης η θυγατρική εταιρεία της Aeroflot, "Rossya", αναστέλλει τις πτήσεις από την Αγία Πετρούπολη προς την Νίκαια της Γαλλίας και προς τις γερμανικές πόλεις Ντύσελντορφ και Αμβούργο. 
 
Από τις 13 Μαρτίου θα πραγματοποιούνται οι πτήσεις από την Μόσχα με προορισμούς τις πόλεις Ρώμη, Παρίσι , Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Μόναχο, Φρανκφούρτη και από την Αγία Πετρούπολη προς τις πόλεις  Παρίσι, Βαρκελώνη, Μόναχο και Βερολίνο. 
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Θετική πρόοδος στον δεύτερο γύρο των εμπορικών συνομιλιών ΗΠΑ και Βιετνάμ-Πότε θα συνεχιστεί
CNBC: Πώς οι δασμοί και η καταναλωτική εμπιστοσύνη επηρεάζουν τις εταιρείες των ΗΠΑ
Αυξημένη η δραστηριότητα σε λιμάνια και εργοστάσια της Κίνας μετά την «εκεχειρία» στον εμπορικό πόλεμο με ΗΠΑ
Τζέιμι Ντίμον: Σε κίνδυνο στασιμοπληθωρισμού οι ΗΠΑ-Η Fed πράττει σωστά
Σε υψηλό εβδομάδας ο χρυσός-Ξεπέρασε τα 3.300 δολάρια ανά ουγγιά
Bitcoin: Ξεπέρασε για πρώτη φορά τα $110.000-Προς νέο ιστορικό υψηλό
Απαντά στους δασμούς Τραμπ με στρατηγική ανάπτυξης η Ε.Ε.-Το σχέδιο για την ενίσχυση της αγοράς
Μεξικό: Μειώνονται στο 15% οι δασμοί για τα οχήματα που εξάγονται προς τις ΗΠΑ
Νέοι τριγμοί στις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας με επίκεντρο τα τσιπ-Το Πεκίνο υπόσχεται «σθεναρά μέτρα»
Βρετανία: Άνοδος του πληθωρισμού στο 3,5% τον Απρίλιο-Πάνω από τις προβλέψεις των αναλυτών