powered by

Προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας στην Ολλανδία

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, κα Νατάσα Πηλείδου πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ολλανδία, μεταξύ 4 και 7 Φεβρουαρίου 2020, όπου θα έχει συναντήσεις με αριθμό ναυτιλιακών εταιρειών που εδρεύουν εκεί, με σκοπό την παρουσίαση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η Κυπριακή σημαία και η Κύπρος ως σημαντικό ναυτιλιακό κέντρο, καθώς και το ελκυστικό φορολογικό πλαίσιο που διέπει την κυπριακή ναυτιλία. 
 
Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, η Υφυπουργός Ναυτιλίας θα παραθέσει δεξίωση σε στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και παράγοντες της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας.
 
Η δεξίωση θα διεξαχθεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολλανδίας (Rijksmuseum van Oudheden) στην πόλη Leiden όπου λαμβάνει χώρα η αφιερωμένη στην Κύπρο έκθεση, με θέμα «Cyprus: A dynamic island», η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα αρχαιολογική έκθεση που πραγματοποιείται στο εξωτερικό, στα πλαίσια της οποίας εκτίθενται 300 και πλέον κυπριακές αρχαιότητες. Διπλός στόχος της εκδήλωσης είναι η αποτελεσματική προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας ταυτόχρονα με την προβολή του πλούσιου πολιτισμού της Κύπρου, με επιδίωξη την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών και πολιτιστικών δεσμών των δύο χωρών.

Δειτε Επισης

Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση
Παρουσίαση βιβλίου «Κύπρος 1974-Φωνές Αιχμαλωσίας» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος