All Natural: Τα νέα φυσικά προϊόντα από τα Αλλαντικά Γρηγορίου
08:54 - 10 Φεβρουαρίου 2020
Την ολοκαίνουρια σειρά από προϊόντα κοπής All Natural μας παρουσιάζουν τα Αλλαντικά Γρηγορίου. Ψητό Στήθος Γαλοπούλας και Ψητό Ζαμπόν με 100% φυσικά συστατικά. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χημικά πρόσθετα, χωρίς χρωστικές, χωρίς καπνό και χωρίς αλλεργιογόνα, τα δύο νέα προϊόντα κοπής All Natural αφουγκράζονται τη σύγχρονη τάση για στροφή στη φυσική διατροφή για όλη την οικογένεια. Με συστατικά από φυσικές πηγές, όπως σέσκουλο, ασερόλα, καρότο και χαρουπόμελο φέρνουν τη φύση στην κουζίνα μας!
Τα προϊόντα διατηρούνται χωρίς συντηρητικά χάρη στην τεχνολογία υψηλής πίεσης HΡP (High Pressure Processing). Μια επαναστατική μέθοδος, που εγγυάται την ασφάλεια και τη φρεσκάδα των προϊόντων με τρόπο απόλυτα φυσικό - χωρίς θέρμανση του προϊόντος ή χημική επεξεργασία. Χρησιμοποιώντας κρύο νερό σε πολύ ψηλή πίεση εξουδετερώνονται όλα τα παθογόνα βακτήρια, ενώ τα θρεπτικά συστατικά και η γεύση των προϊόντων παραμένουν αναλλοίωτα.
Η εταιρεία Γρηγορίου Β.Ε. Λτδ δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την εμπορία αλλαντικών και άλλων κρεατοσκευασμάτων, από το 1976. Γνωστά για την υψηλή τους ποιότητα, όλα τα προϊόντα Γρηγορίου φτιάχνονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, εφαρμόζοντας ένα εξελιγμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αυτοματοποίησης της παραγωγής και της συσκευασίας.
Τα προϊόντα διατηρούνται χωρίς συντηρητικά χάρη στην τεχνολογία υψηλής πίεσης HΡP (High Pressure Processing). Μια επαναστατική μέθοδος, που εγγυάται την ασφάλεια και τη φρεσκάδα των προϊόντων με τρόπο απόλυτα φυσικό - χωρίς θέρμανση του προϊόντος ή χημική επεξεργασία. Χρησιμοποιώντας κρύο νερό σε πολύ ψηλή πίεση εξουδετερώνονται όλα τα παθογόνα βακτήρια, ενώ τα θρεπτικά συστατικά και η γεύση των προϊόντων παραμένουν αναλλοίωτα.
Η εταιρεία Γρηγορίου Β.Ε. Λτδ δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την εμπορία αλλαντικών και άλλων κρεατοσκευασμάτων, από το 1976. Γνωστά για την υψηλή τους ποιότητα, όλα τα προϊόντα Γρηγορίου φτιάχνονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, εφαρμόζοντας ένα εξελιγμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αυτοματοποίησης της παραγωγής και της συσκευασίας.